Kamerastativ och smart mått

Jag har tidigare skrivit om att jag gillar Cool Stuff. Det gör jag fortfarande så klart. För en vecka sedan fick jag ett mail ifrån Kajsa, där hon uppmärksammade mig på att det pågår en tävling på deras blogg. Man kan nämligen vinna ett bidrag till en julklapp åt sig själv. Jag hade helt missat inlägget, så jag tackar så mycket för påminnelsen.

Två saker som jag är sugen på:


Ett smart kamerastativ som är ultralätt och smidigt att fälla ut och ihop igen. Att stativet är bra vet jag, då faktiskt gett bort det i present. Det ÄR ultralätt. Det ÄR smidigt att veckla ut och ihop. Jag har ingen superkamera, men jag tror att just därför är jag i ännu större behov av att använda stativ. Min kamera bråkar på en gång det är lite mörkt. Den tycker att jag skakar för mycket. Fräckt tycker jag...




En annan sak som jag är sugen på verkar vara hur smart som helst, nämligen en kombination av mått och digitalvåg. Den hanterar både metersystemet och engelska/amerikanska måttenheter. Toppen om man läser mat- och bakbloggar på "utrikiska".

Så nu håller jag tummarna för en liten vinst.
Just ja: ett krav för tävlingen var att man skulle länka till Cool Stuffs julklappskategori. Så den kan ni spana in.

Kommentarer
Jojjjjohs.se - Något för nästan alla säger:

Hej!

Förlåt om jag stör men tänkte bara tips om att jag just nu lottar ut en juldesign ;) Intresserad? Kolla in http://jojjjjoh.blogg.se/jojjodesign/2011/december/utlottning-2.html



God jul!

2011-12-15 | 21:19:04
Bloggadress: http://jojjjjohs.se
Helena - Hellys Jul säger:

Vicken bra pryl, det där måttet/vågen. Baket går som en dans.

Idag har jag lagt upp en bild som kan falla dig i smaken. Du som gillar Babuschkor/mamuschkor eller vad de nu hette. En hel butik inne på Tivoli var fylld med stora och små gummor.

Go freda'!

2011-12-16 | 08:43:13
Bloggadress: http://hellysjul.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback