En gammal trotjänare

Vem behöver en Kitchen Aid? Inte jag i alla fall. Jag har en gammal Kenwood som jag ärvt efter mormor och som fortfarande funkar alldeles utmärkt. Den hjälpte mig rätt duktigt i köket i går kväll.



Gammal och gammal förresten. Trettiotre år är ingen ålder. Jag vill minnas att min mamma berättat att hon och mormor var iväg och shoppade dessa (mamma har samma variant men i brandgult och brunt... Typ) dagen innan jag föddes. Om mitt minne inte sviker mig har denna alltså varit med i trettiotre år och tre dagar. Det är lite imponerande tycker jag.
Har jag rätt, eller är jag ute och cyklar, mamma?

Undra om en Kitchen Aid håller samma kvalitet? Eller om det är som videobandspelare; alla som köpte sin första videobandspelare sent 70-tal/tidigt 80-tal hade dem i 20 år. Eller mer. De står säkert i något av ungarnas rum och fungerar fortfarande. Men om man köpte en ny i början av 00-talet så är den redan paj.


Kommentarer
Tomtemor säger:

Du har rätt ang.min apparat, men den du har är efter min moster Gun. Så hur gammal den är vet jag inte, förmodligen äldre. Din mormor fick den när moster Gun avlidit. Puss, puss Tomtemor

2011-12-11 | 13:27:39
Elin säger:

Min mormor har också en sådan och den går som en klocka :) Riktigt bra! Även om jag själv i ärlighetes namn har en liten dröm om att en dag äga en KitchenAig. De är ju så otroligt dyra bara så vi får väl se om drömmen blir sann eller ej. Men jag överlever oavsett ;)

Och jag antar att ett Grattis i efterskott är på sin plats då? Hoppas du, och maskinen, hade en bra födelsedag :)

Kram

2011-12-11 | 14:58:30
Bloggadress: http://elinsjul.blogg.se/
Victorias Jul säger:

Läste faktiskt igår att KitchenAid håller i ca 30 år så den skulle kanske inte skulle ha levt längre .

2011-12-11 | 15:52:05
Bloggadress: http://victoriajul.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback