6:e december och dagens paket

Äntligen fungerar min blogg igen! Så frustrerande när den lägger av emellanåt, tydligen beror det på att blogg.se hållet på att flytta bloggar mellan olika servrar. Irriterande är det i alla fall. Men nu ska jag inte vara irriterad, utan nu ska jag prata om paket :-)

I dagens paket från min hemliga tomte fick jag en jättebra grej. Så bra att jag faktiskt redan har skaffat en sådan själv, och det är inte något man behöver flera av. Det betyder att nån kommer att få den i julklapp, och därför visar jag inte upp den här. Tack!

I dagens paket i familjekalendern fick jag Eukalyptushalstabletter. Toppen, för enligt lagen om all världens jävlighet åker man säkert snart på en förkylning. En av de bästa förkylkningsdryckerna är att slänga ner 10-15 tabletter i lite het mjölk och låta dem smälta. Tack! Dessutom var det himla smart - nu slipper ni skicka på posten nästa gång jag blir förkyld :-)


Kommentarer

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback