13:e december, lucia och en himla massa paket

Idag är det lucia, och jag sitter just nu och lyssnar på Stilla Natt som framförs av sveriges Lucia. Vet inte om jag får se något luciatåg idag, det visar sig. För några år sedan såg jag ett otroligt coolt luciatåg när jag var på väg hem ifrån jobbet: det kommer 70 moppar i karavan med fladdrande glitter fasttejpat på hjälmarna.

Om det blir något tåg idag beror helt på hur det ser ut som på jobbet. Ibland lyckas jag tajma tåget i matsalen, ibland struntar jag i det eftersom det alltid är så otroligt mycket folk där...

Paketkalendrarna har som vanligt innehållit bra saker!

Igår fick jag minimuffinsformar ifrån familjen. Extra roligt att jag har servetter som matchar dem sedan tidigare. Idag har jag fått tre stycken superfina döskalleljuslyktor. Tyvärr är det bara två kvar. Paketet gled ur händerna och rakt ner i golvet. Som tur är höll två av tre... Men så typiskt mig! Varför tappar jag inte ett paket som innehåller minimuffinsformar istället? De håller ju för en sväng i golvet... Snyft!


Min hemliga tomte gav mig en skiva igår: Paul Potts skiva One Chance i en "Special Christmas Edition". En bonus-CD som innehåller Oh Holy Night, Silent Night, Ave Maria och Panis Angelicus. I morse fick jag pysselprylar, nämligen en förpackning med klistra-på-snögubbar. Toppen till nästa års julpyssel.


Nämnde även att jag fått jättefin keramik som Eva gjort. Hon är verkligen helt fantastiskt duktig! Ljuslyktan kommer att bo på köksbordet när julen är undanstuvad. Skålen är användbar hela tiden och nu ska jag bara hitta något lämpligt stället att hänga de underbara pepparkaksfigurerna :-)


Tack allihopa!

Kommentarer
Helena - Hellys Jul säger:

Hoppas du får en magnefik lussedag! Det där moppetåget verkar vara oslagbart. Kanske nått för Hells Angels för att hotta upp sin image med...

2011-12-13 | 11:10:59
Bloggadress: http://hellysjul.blogspot.com
Anna säger:

Å vad mycket fina grejer! Keramiken är ju underbar :)

2011-12-13 | 18:36:16
Bloggadress: http://palandetmotskogen.blogspot.com/
Therese - Sockenvägens Söta säger:

Du har minnsann varit snäll du med tanke på alla fina paket ;-D Är så skoj att du visar vad du får, så får jag leva lite genom dig då jag ingen paketkalender har. Hm... till nästa år får jag nog anmäla mig i paketkalenderswappen! Ska börja kika på potentiella presenter redan nu :-D KRAM

2011-12-14 | 08:06:31
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback