Inte som alla andra julmiddagar...

Känner ni till Heston Blumenthal? En brittisk kock. Äger restaurangen The Fat Duck. Stolt innehavare av tre Michelinstjärnor. En galning. Ett geni.

Jag antar att hans mamma aldrig sa åt honom att inte leka med maten. Eller så gjorde hon det allt för ofta och när han blev vuxen gjorde han helt enkelt som han ville. För det är det han gör. Leker med maten alltså.Här kan du se Heston Blumenthal's Perfect Christmas. Ett helt fantastiskt och galet program. Vad sägs om ätbara julgranskulor? Glögg som är het och iskall på samma gång? En förrätt med de tre vise männens gåvor till jesusbarnet - myrra, guld och rökelse? Not crazy enough? Då fortsätter vi med brinnande sorbet inspirerad av doften hos en granne - trä, läder, tobak och whiskey.Nästa klipp är från programmet Heston's Feast. Här skapar han en underbar dessert i form av ett vinterlandskap. Fantastiskt vackert. Och det ser väldigt gott ut!


Kommentarer
Hanneles jul-paradis säger:

Lite i min smak :)

2010-11-07 | 19:53:18
Bloggadress: http://hannelestraditioner.blogspot.com/
Tina´s Jul säger:

Wow, coolt! :-)

2010-11-09 | 00:08:35
Bloggadress: http://tinasjul.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback