Cool Stuff

För några veckor sedan fick jag chansen att beställa varor för 400 riksdaler från Cool Stuff mot att jag recenserade dem på bloggen. I går landade ordern, så nu är det dags att recensera:

Först och främst: Webbshoppen är väldigt underhållande. Det är stor humor att läsa deras produktbeskrivningar. Sen gillar jag att kundvagnen inte töms om man blir avbruten och glömmer bort att man höll på att beställa - den ligger kvar i flera timmar (kanske längre, vad vet jag)

Sen själva beställningen: Snabbt och smidigt. Jag beställde i lördags. Måndag morgon hade jag ett mail som talade om att beställningen hade skickats, samt med en länk så att jag kunde följa paketet. Igår tisdag landade det hos mig.

Jag beställde:
Cyber Clean
(2 st) nån sorts rengöringsslime som kan användas till äckliga tangentbord, fjärrkontroller och annat som blir snuskigt. Testade att rengöra min fjärrkontroll med denna. Funkade alldeles utmärkt. Luktar citron och alkogel, så doften är fräch. Nu kommer den att få följa med mig till jobbet så att jag kan rengöra mitt tangentbord där :-)

Eftersom jag är en frusen rackare så beställde jag även lite värmepåsar. Tänkte att det skulle vara fiffigt att har med sig på festivaler till sommaren. Jag beställde ett 20-pack och testade en av dem igår. Tyvärr blev påsen inte varm, men jag hoppas att det var ett "måndagsexemplar" - med tanke på de övervägande positiva kommentarerna. Har ju 19 stycken kvar som jag kan prova.

Nästa pryl på listan blev en present till J. Då han sedan tidigare har det blodiga duschdraperiet passade jag på att köpa en matchande matta. Det var dessutom rabatterat i lucka 4 i deras rabattjulkalender. J blev glad.

En sak som jag inte hunnit testa är två olika badvarianter: Spa Jelly Bath och Gelli-Baff. Båda är ett pulver som man häller i badkaret.
Spa Jelly Bath beskrivs så här: SPA Jelly Bath är ett pulver du häller i ditt badkar som på några minuter gör vattnet inte bara väldoftande av lavendel, jasmin och bergamot utan det förvandlas även till en trögflytande spagelé av tusentals små pärlor! På grund av dess fastare form håller vattnet värmen 3-4 gånger längre än vanligt vatten så att du verkligen kan ligga och lyxa och slappna av som på ett riktigt SPA. När (om?) du så småningom tröttnar häller du i en skvätt av det medföljande specialpulvret och vattnet blir som vanligt igen, så det kan rinna ut genom avloppet som gammalt vanligt trist vatten. Och du stiger upp - ren, mjuk och avslappnad efter en soft lyxupplevelse utöver det vanliga.
Titta in i helgen vettja, då har jag hunnit testa den och kan skriva en riktig recension.

Gelli-Baff är nog mer anpassad för kidsen. Räcker till 40 liter vatten och finns i olika glada färger. Min tanke är dock att den blir perfekt till sommarens njutstund med fotbad, rosévin och en bok, sittandes ute i kvällssolen.

Återstår bara en sak: att säga Tack så mycket, Cool Stuff. Och god jul!

Kommentarer
Linda säger:

Jag väntar på min automatiska granvattnare. Den kom in till ica-affären nu ikväll, men jag får hämta imorgon... ska bli kul att se om den funkar...

2010-12-08 | 21:19:07
Bloggadress: http://www.candygirl.nu/
Johanna säger:

åh vad roligt att få göra något sådant! verkar vara bra varor :)

2010-12-11 | 13:10:25
Bloggadress: http://arildsdottir.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback