Julklappstips till far:

Tänkte bjuda på ett julklappstipps till far i huset: En whiskey. Nämligen vår svenska Mackmyra. Igår släpptes Special 01 (artikel nr 10486), och den hade en rykande åtgång. Den är tyvärr slut på de flesta Systembolag redan.

Bor du på rätt ställe kan du dock hitta åt den fortfarande. Klicka HÄR så ser du vilka Systembolag som fortfarande har den hemma.

Den första utgåvan (artikel nr 409) kan fortfarande hittas i butik. Klicka HÄR för att se om den finns på ditt system. Om inte kan du alltid beställa hem den.

Edit efter tips från Kaliiina Klon:
Kaliiina skriver: Pratade precis med min pappa eftersom jag var oroad att han missat detta ( vilket han givetvis inte gjort... ) Iallafall kan jag tipsa om att han fixat denna whiskey via järnhandeln (!) - så ALLA som har butiker i krokarna som har utlämningsavtal med systembolaget, beställ via dem för de har tydligen nått eget lager som de tar ifrån... btw: han "hittade" fem blossablåbär på Torroms lill-ica ( bara 5km hemifrån mitt i norrländska obygden ) efter att han letat typ runt hela länet efter den...

Kommentarer
Linda säger:

Min pappa gillar inte wirre.. det gör däremot jag och maken. Men här är den säkert redan slut (har inte kollat länken du lagt upp ...)

2008-12-02 | 16:23:01
Bloggadress: http://candygirl.worldofsecrets.com
Kaliiiina säger:

pratade precis med min pappa eftersom jag var oroad att han missat detta ( vilket han givetvis inte gjort... ) Iallafall kan jag tipsa om att han fixat denna whiskey via järnhandeln (!) - så ALLA som har butiker i krokarna som har utlämningsavtal med systembolaget, beställ via dem för de har tydligen nått eget lager som de tar ifrån... btw: han "hittade" fem blossablåbär på Torroms lill-ica ( bara 5km hemifrån mitt i norrländska obygden ) efter att han letat typ runt hela länet efter den...

2008-12-02 | 16:36:26
Bloggadress: http://kaliiina.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback