Skicka vidare....

Hittade detta hos Lina för ett tag sen, men har inte velat lägga ut det innan jag fått iväg de utlovade presenterna till Hannele och Camilla. Nu har de kommit fram, och då kan jag med gott samvete lägga ut nästa gåvoinlägg. Det är ju jul för tusan :-)

"I will send a handmade gift to the first 3 people who leave a comment on my blog requesting to join this exchange. I don?t know what that gift will be yet and you may not receive it tomorrow or next week, but you will receive it within 365 days, that is my promise! The only thing you have to do in return is pay it forward by making the same promise on your blog."

Alltså: Om du vill ha en gåva så se till att bli en av de tre första som lämnar en kommentar i detta inlägg samt att du utlovar detsamma i din egen blogg. Jag kommer att skicka något hempysslat till er. Förmodligen inte imorgon, men så snart som möjligt (dock senast inom ett år, om vi ska hålla oss till den ursprungliga utmaningen). Dessutom kommer jag att lotta ut en gåva till någon av er övriga kommenterare, så du får gärna skriva en rad även om du missar att vara bland de tre första.

"Like some other kids, 12-year old Trevor McKinney believed in the goodness of human nature. Like many other kids, he was derermined to change the world for the better. Unlike most of the kids, he succeeded."

Utmaningen verkar vara lite inspirerad av filmen Pay It Forward. Har du inte sett filmen kan jag rekommendera den som en lagom söndagsfilm. Och är detta ett sätt att göra världen lite trevligare på så ställer jag gärna upp på idén.

Kommentarer
Suvi säger:

Ja! Jag vill vara med! :)

2007-11-27 | 08:57:05
Bloggadress: http://suvi.se
Marika på Odlingspyssel säger:

Jag med! :D

2007-11-27 | 10:15:25
Bloggadress: http://odlingspyssel.blogg.se
Johanna säger:

Jag vill också vara med!
:)

2007-11-27 | 18:30:29
Bloggadress: http://shecat.se
Hanneles Christmas säger:

Tackar så mycket för den fina julmusiken :)

2007-11-27 | 20:23:13
Bloggadress: http://hannelesjul.blogspot.com/
Tomtens Dotter säger:

Suvi, Marika och Johanna: Kul att ni är med och vill "skicka vidare"
Hannele: Hoppas att du gillade skivan :-)

2007-11-27 | 22:34:48
Bloggadress: http://tomtensdotter.blogg.se
MiaMaria säger:

Kul med skicka vidare :) Har sett det på flera bloggar men brukar inte vara någon av de 3 första :S

2007-11-28 | 15:27:13
Bloggadress: http://sarnhammar.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback