Cult Design

Förra året fick jag lite burkar från Cult Design i julklapp. Dessa pryder numera min köksbänk. Gillar verkligen desssa, just för enkelheten och variationsmöjligheten. (För er som inte vet: Burkarna kommer vita med en hel hög klistermärken så att man själv kan välja, och välja igen, vad man ska använda dem till)

image95En favorit är ljusstaken. Har lite olika "manchetter" som jag byter med under året. Nu funderar jag på att skaffa mig denna übersöta tomtemanchett så att köksbänkens prydnad kan bli köksbänkens JULprydnad :-)

Förra året köpte jag dessa urmysiga runda bulliga tomtar på mellandagsrean. Har ingen susning om vart jag ska ha dem ännu, men det visar sig. Hade ingen aning om att de "ynglat av sig" men jag känner i magen att de förmodligen blir grymt olyckliga om de inte har sina barn i närheten. Jag MÅSTE göra familjen hel.


Samtliga bilder kommer från Cult Design. Passa även på att besöka deras blogg


Kommentarer
lina säger:

Jag vill ha!!!

2007-11-12 | 13:03:23
Bloggadress: http://linalikesmat.blogspot.com
På landet, mot skogen säger:

Oj så fin ljusmanschett! *Måste ha!* Och ja, jag tror också att tomtarna behöööver barn :)

2007-11-12 | 14:33:45
Bloggadress: http://palandetmotskogen.blogspot.com
Helén säger:

Visst är det snygga grejer! Synd att de är så dyra bara...

2007-11-12 | 15:34:30
Bloggadress: http://vardagsliv.bloggagratis.se
Tomtens Dotter säger:

Jag tycker inte att det är speciellt dyrt. Inte om man jämför med hur mycket pengar man lägger på skitsaker flera gånger i månaden...

2007-11-13 | 21:43:02
Bloggadress: http://tomtensdotter.blogg.se
ROSEEL SÄWLUND säger:

Hejsan.jag bara måste fråga dig var du köpte dem???Som jag letat efter dessa.Har du någon aning vad de heter och var man kan få tag i dessa?Hittade dem på tradera och budade men blev akut inlagd på lasarettet så jag missade när den avslutades.Vet du om någon har dessa till salu så blir jag överlycklig mvh Roseel

Svar: Hej!Tyvärr kan jag inte hjälpa dig - synd att du missade min tävling tidigare i vintras. Men jag köpte mina på en butik i Kramfors för 5-6 år sedan, och jag har inte sett dem på länge. Tillverkaren är ju Cult Design, men det vet du ju redan. Det bästa tipset jag kan ge dig är att kika bakåt i deras blogg. Kolla inlägg från höst och vinter 2006 så kan du nog i alla fall få reda på vad de heter.

Lycka till i jagandet :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-12-31 | 20:55:16

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback