Världens finaste pepparkaksburk

image172

En sån sak som "alltid" har funnits, sedan jag var barn. Har tjatat på mamma i flera år att jag vill att den ska få fira jul med mig, men inte. Och eftersom mammas argument för att jag inte skulle få den var att hon faktiskt använde den så kunde jag ju inte säga så mycket.

Efter förra julen blev det äntligen ändring på den saken. Mina föräldrar hämtade mig på flyget och vi begav oss hemåt. När jag kom in i köket var inte burken framme och då slog jag till: Mamma, du använder visst inte pepparkaksburken. Nu åker den med mig tillbaka! Mamma skrattade och ryckte på axlarna. Vet du, jag sa åt pappa när vi satt i bilen att nu har jag glömt pepparkaksburken. Ica lägger märke till det direkt och sen tar hon med sig den hem. Och så blev det :-)

Kommentarer
Junitjej säger:

FIN!!

2007-12-15 | 21:09:31
Bloggadress: http://junitjej.blogg.se
Ica (Tomtens Dotter) säger:

Visst är den :-)
*glad*

2007-12-15 | 23:11:23
Bloggadress: http://tomtensdotter.blogg.se
Julhuset säger:

En sådan skulle jag också vilja ha :-)

2007-12-16 | 04:32:24
Bloggadress: http://julhuset.blogspot.com/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback