Reflektioner...

  • Folk (inklusive undertecknad) stressar för mycket. Av olika anledningar.
    När det gäller jul vill jag bara säga en sak: Den kommer i vilket fall som helst.
    När det gäller stress i allmänhet: Försök att inte stressa upp dig över de saker som du inte kan påverka.
  • image163Zeunerts julmust finns äntligen att köpa i Stockholm. Visst, det finns på ett ruggigt avigt ställe för en person som inte har bil. Men det finns. City Gross i Kungens Kurva. Tack snälla K för att du donerade en flaska till mig. Den ska jag njuta av på lördag.
    När jag googlade efter en bild hittade jag en länk till Tastelines test av julmust. De är överens med mig om att Zeunerts är godast
  • K (som donerade julmusten) har varit snäll på fler sätt. Jag fick en julkalender som består av Anti-Stress-Piller.. Nej, det gör inget att halva tiden har gått. Den var rolig. Så fort jag fått till lite dagsljus så ska jag ta ett foto så att ni oxå får se.
  • Älskar min nya ljusstake. Även här väntar jag på dagsljus så att jag kan visa bilder.
  • Bästa julmusiken är fortfarande de gamla godingarna från Frankie, Nat King, Dean och Perry...
  • Jag har sett ett knepigt luciatåg idag. Knepigt som i ovanligt, men roligt. När jag gick från jobbet kom ett ordentligt gäng mopeder på rad. Jag såg inte tågets början, men det var minst 70 mopeder i det svepet som jag såg. Förarna hade glitter fasttejpat på hjälmarna och mopparna. Roligt.
  • Morgonens luciatåg i SVT var väl sådär. Både ris och ros. Ris till mannen som totalslaktade "O helga natt". Ros till ungarna som sjöng "Midnatt råder" och "Pepparkaksvisan". Överlag så vill jag hellre se ett barntåg med snoriga ungar där man rycker i lusselinnet, använder det batteridrivna tärnljuset som microfon, tappar texten och sjunger falskt. Det är charmigt. Mycket mer charm än en högtravande kör. Som i och för sig gör det de gör jävligt bra, men det saknas något: lite bus ;-)
  • Jag saknar min systerson, 50 mil bort. Jag hade gett hur mycket som helst för att ha fått vara med i morse när de lussade. Ville se honom som pepparkaksgubbe på riktigt. Men MMS funkar ju i alla fall som visuellt substitut, även om det aldrig kan bli ett känslomässigt substitut.
Så där ja. Sova. Imorgon kommer en kompis och dumpar sin hemnyckel kl 0600, jag ska vara kattvakt.
Sov gott och ha en bra fredag!

Kommentarer
Linda säger:

Ett moppeluciatåg - coolt. Det var ett bra intitiativ, tycker jag... Dom skulle ha sjunit också.. (eller det kanske dom gjorde?)

2007-12-14 | 17:53:19
Bloggadress: http://lindawashere.blogg.se
Hanneles jul säger:

vaffö ska man stressa?

2007-12-14 | 18:13:27
Bloggadress: http://hannelesjul.blogspot.com/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback