Wraps med parmesan och bacon

Hur har ni det i vardagslunken? Äter ni ordentligt? Jag måste erkänna att jag är dålig på vardagsmat, men attans så gott det är med wraps. Och med bacon. Eftersom allt blir godare med bacon (ja, jag vet att jag tjatar...) Men det är inte fel med maträtter som är färdiga på bara några minuter.
 
På tal om maträtter som är klar på några minuter: I dag ska jag provsmaka något som INTE blev klart på några minuter, nämligen den första av korvarna. Återkommer med det första receptet (förmodligen under helgen)
 
Ber om ursäkt för den mörka och tråkiga bilden...

I en wrap så är det bara att stoppa i det man gillar och det som finns i kylen. Denna wrap innehåller ruccola, rå zuccini (vilket jag tycker är godare än gurka), strimlade sockerärtor och tomater. Över det så droppade jag lite Crema di Balsamico. Sedan lite grovt riven parmesan och stekt bacon. Det gick ingen nöd på mig den dagen.
 
Jag borde nog starta en egen baconkategori snart....
 

Kommentarer
Lisas Vinterland säger:

Tack för tipset - det här blir det till veckan!!

Svar: Smaklig måltid :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-11-01 | 22:28:13
Bloggadress: http://lisasvinterland.blo.gg
Lisas Vinterland säger:

Det vart grymt gott, jag använde en färdig salladspåse och tomat, gräddfil med lite chilisås istället för balsamico + prästost och det blev hela familjens favorit, käkat två dagar i rad! :)

Svar: Tack Lisa! Det är exakt såna kommentarer som du just lämnade som gör att jag fortsätter att blogga maten jag äter! TACK ♡
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-11-04 | 13:53:56
Bloggadress: http://lisasvinterland.blo.gg

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback