Bloggåret 2012 (part 1)

Så var 2012 ett avslutat kapitel och idag är det första dagen på 2013. God fortsättning på er, och hoppas att ni hade en riktigt bra nyårsafton. Hoppas att jag själv hade en bra nyårsafton för den delen, eftersom detta är ett tidsinställt inlägg :-)
 
Tänkte sammanfatta året som gått: 2012 har varit ett bra år. Det har hänt en hel del roliga saker, och vissa av dem har jag delat med er. Tillexempel har följande saker skett:
 
 
Är det inte fantastiskt vackert med vinterklädda björkar? Detta foto tog jag när jag var på väg från min syster efter uppesittarkvällen.
 
I januari åkte jag skridskor med Eva och Lucas. Sen kokade jag päronsylt som är god både till pannkaka, morgonfilen och ost. Dessutom fick ni en rapport från en strippstång också :-) Det viktigaste som hände i januari var dock att Eva släpade med mig på keramiken. Åhh vad jag gillar det.
 
I februari hände knappt ingenting på bloggen förutom en grej: Jag var ute på en synnerligen intressant bussresa. Näe det var lögn. Men jag befann mig på en buss i alla fall. Tills jag blev avvisad av väktare vill säga... Vad som hände resten av februari minns jag faktiskt inte.
 
I mars var vi i Egypten och besökte bland annat Egyptiska museet och pyramiderna. Äntligen. Sen började förberedelserna inför påsken också, och jag visade upp mina äggskal i keramik.
 
I april firade vi påsk hemma hos mig. Jag överraskade vännerna med muffins i riktiga äggskal. Vi firade även min mamma som fyllde 60 år med massvis av mat och dryck, bland annat DENNA smaskiga förrätt
 
I maj var Mia och jag på Jakob Hellman. Konserten var slutsåld, men vi lyckades planka oss in och det var tur, för konserten var underbar. Sommaren började närma sig och det var skönt att sitta på uteplatsen med fötterna i Kockumsbaljan.
 
I juni var det dött på bloggen. Men jag visade upp en av de bästa julklapparna jag fått i hela mitt liv. Dessutom befann jag mig som vanligt på Sweden Rock Festival, men det fick inte vara med på bloggen tydligen.
 
I juli däremot... Då hade jag kommit igång. Ska man fira Jul i Juli så ska man ju göra det just i juli :-) Sen funderade jag på om det beror på arv eller miljö att man blir som man blir... Jag gissar på en kombination. Vad säger du, mamma?
 
I augusti var det syltande och saftande för hela slanten. Och OS så klart. Men det bloggade jag inte om.
 
I september släppte de smaken på både årets Blossa och årets Julsnaps. Jag fick vara där och smaka.
 
I oktober flyttade sötaste kakburken hem till mig. (det blir så när man är hemma och är sjuk halva månaden och surfar, sufrar, surfar...) Och du, om du fick en OnePiece i julklapp så borde du läsa detta inlägg :-)
 
I november tjatade jag sönder er om världens godaste saffransbullar. Sen var vi på Skansen och julbloggsträff. Stoppa korv fick vi göra! Det var så himla kul att träffa er!! Jag och Åsa gjorde polkagrisar. Sen spanade jag in designade julgranar i sällskap med Helly och Sanna.
 
I december... Tja vart börjar vi? Jag och Mia tillbringade en underbar helg i Lübeck, bland annat besöktes en julkulebutik som var HELT underbar - och fick mig att pynta om hela mitt vardagsrum när jag kom hem... Resten av hemmet julpyntades, och ni fick se köket och granen. Glöggfest som vanligt på andra advent. Firade jul så klart, men det har jag inte ens hunnit skriva något om ännu. Det kommer...
 
 
Den snyggaste bilden på mig under året togs i juli månad, inför Mikis och Stefans bröllop.
 
Önskar er alla en riktigt härlig start på det nya året!

Kommentarer
Katarina säger:

God fortsättning på det nya året! Kram

Svar: Detsamma till dig, Fina Katarina!!Stora kramar till andra sidan jordklotet
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-01-01 | 12:12:36
Bloggadress: http://hovkonditorn.blogspot.com
Lillgarden säger:

SNygging! Låter som att du haft ett händelsrikt och trevligt år!

Svar: Det har varit toppen!!! Undra om man har storhetsvansinne när jag ändå önskar mig ett 2013 som ska bli bättre än 2012? :-)
Kram och god fortsättning!!
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-01-01 | 12:13:44
Bloggadress: http://lillgarden.blogg.se/
Queen of Kammebornia säger:

Hoppas ditt nya år blir strålande Erica! Stora kramar!

Svar: Tack detsamma Pia!
2013 is the place to be!
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-01-01 | 14:57:00
Bloggadress: http://queenofkammebornia.se
Ann-Sofi MATSAFARI säger:

Ett hejdundrandes roligt år! Och du är så himla snygg. Klänningen!!! Också skitsnygg:)

Svar: Tack fina Ann-Sofie! Nu blev jag jätteglad!!!
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-01-01 | 21:47:08
Bloggadress: http://matsafari.matmolnet.se
Linda säger:

Härligt sammanställning. God fortsättning på nya året...

Svar: Detsamma önskar jag dig, Linda!Tack för 2012, nu kör vi hårt på det nya!!

God fortsättning :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-01-01 | 23:04:27
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Anna/Frostrosor säger:

God fortsättning och tack för din fina blogg! Jag följer den gärna även i år!

Svar: Tack själv Anna! Tittar in till dig flera gånger i veckan, även om jag är dåligpå att lämna avtryck.
Nu laddar vi för ett hejdundrande 2013 va? :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-01-02 | 13:50:39
Bloggadress: http://frostrosor.blogspot.com
Helene säger:

Hej fina fina Erica! Vilken härlig bild! Tänker ofta på dig o våra dejter med Kickan o Susanna o saknar er jätte mycket!!!
Kom o besök mig på Gotland någon gång! Ta med dig tjejerna :o)
Hoppas att du hade en riktigt skön jul o hoppas på ett riktigt bra nytt år!

Kram Helene

Svar: Hej Helene!! Åh vad kul att höra ifrån dig :-)
Åhh jag håller med. Det är så mycket glädje i bilden.

Det vore super att komma och hälsa på! Ska snacka med tjejerna :-) :-) :-)

KRAM
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-01-02 | 22:40:14
Therese - Sockenvägens Söta säger:

Det har varit topen att få följa dig året runt och inte enbart till jul, men du är liksom en tradition numera i adventsupptakten - bara att du inser det ;-D Här klädde vi av bordsgranen å tog bort de sista stakarna och stjärnorna i uterummet i dag, så nu står endast advetnsgranen ute kvar, skönt att all jul är borta. Endast lite glögg kvar i skåpen som minner om den ljuva tid som varit... KRAM

Svar: Haha vilket ansvar jag kände nu... Tradition? Du är för go, Therese! Jag håller på att strippa granen, men det tar sån tid. Och jag låter mig bli distraherad när jag är uttråkad, så det tar betydligt längre tid än vad det borde göra. KRAM
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-01-03 | 18:46:00
Bloggadress: http://lurans.blogg.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback