Julklapp till mig själv :-)

Igår fick jag inhandla en finfin julklapp till mig själv. Nämligen en biljett till Sweden Rock Festival 2013. Jag åker på Sweden Rock varje år och har så gjort sedan sommaren 2003. Det är startskottet på sommaren, och det skulle kännas riktigt konstigt utan den uppstarten.

På Sweden Rock har jag sett många hjältar genom tiderna. Whitesnake. Mötley Crüe. Deep Purple. Dio (R.I.P). Ozzy. Aerosmith. Och så vidare, och så vidare. Igår presenterades ett av headlinebanden för 2013: KISS kommer till Sweden Rock! Underbart! Ett av de band som jag ännu inte kunnat kryssa av på min lista.
 
 
När de spelade här 2008 (tror jag att det var) så hade jag biljett, men jag blev tvungen att sälja den då det visade sig att Mosebacke hade fräckheten att boka in Quireboys samma dag. Ibland måste man prioritera.
 
Och nästa gång, 2010, så hade Kiss fräckheten att spela i Stockholm samtidigt som jag befann mig i Norje på Sweden Rock. Men nu. Nu är det dags. Nu är det dags.
 
För dig som vill se Kiss, men inte vill åka på festival, så kommer de att spela på Friends Arena lördagen 2013-06-01. Biljetterna släpps på fredag. Ge det i julklapp till nån du älskar vettja :-)

Kommentarer
Therese - Sockenvägens Söta säger:

Åhhh det hade varit nått för mig å gubben att åka på... dessutom ett bra julklappstips!
Är lydig till tusen så nu har jag kastat upp en bild på gardinerna förresten, allt för att kompensera gårdagens inaktivitet :-D
Å FÖRVALING, det är ju a och o, som jag garvade, det var en kille som sannerligen fattat vad smart inrednign går ut på!!!
KRAM

Svar: Klart att ni ska åka! Köp biljetter på fredag morgon och strunta i att informera gubben. Det blir en toppenjulklapp till er båda :-) Just Do It! Farmor eller mormor blir överlycklig över att få rå om barnen en helg också!
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-09 | 09:03:38
Bloggadress: http://lurans.blogg.se
Johanna säger:

vad roligt! grattis! Jag har faktiskt aldrig varit där även om jag velat flera gånger. Hoppas det blir riktigt bra när du åker dit nästa år då :)

Svar: ÅK! Inget att fundera på! Det är världens bästa ställe. Bra stämning, alla gillar varandra och solen skiner. Man badar i havet på morgonen och lyssnar på hårdrock hela dagen och äter wokad älg. ÅK!
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-09 | 10:12:44
Bloggadress: http://arildsdottir.blogg.se
Linda säger:

Nja.. nåt Kissfan har jag inte varit. Har inte heller kollat vilka band som spelar nästa sommar. Och i vilket fall som helst kommer vi oss ändå inte iväg dit så jag blir bara besviken om jag ser en massa gobitar.. haha.

Svar: Har heller aldrig varit nåt big fan. Gillar strölåtar (därav att jag kunde sälja biljetten). Men det är ändå ett band på listan som jag vill bocka av. Men den listan blir kortare och kortare... Nu är det i princip bara Springsteen kvar som ska bockas av av giganterna...
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-09 | 10:15:44
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Emelie - Emelies Christmas säger:

Så roligt för dig :D

Svar: Japp :-) SRF är världens bästa ställe. 35.000 pers där alla är glada, sociala och gillar varandra. Och bra musik dessutom.
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-09 | 19:34:55
Bloggadress: http://emelieschristmas.blogg.se
Helly säger:

Ja, det är ju då här jag förstår att vi inte är helt lika ändå ;) Jag gillar Kiss men de andra killarna får du behålla själv... Har du förresten läst "The Dirt"? Det är bra läsning!!

Svar: Då får du se dem i Sthlm istället? Tänk vilken bra julklapp till dig och maken? :-) Japp, klart att jag har läst The Dirt. Mötley Crüe är ett av mina absoluta favoritband (jag har t.o.m en Mötleytattuering...) Och du... Vet du vad jag har gjort? Jag har just bokat en resa... Till julmarknaden i Lübeck :-D
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-09 | 21:39:57
Bloggadress: http://hellysjul.blogspot.com
Maries strålande jul säger:

Jag har aldrig varit på Sweden rock trots att det är i mina hemtrakter, nåja några mil är det men ligger halvägs mellan mitt boende och föräldrahemmet. Läste i tidningen idag att Kiss kommer dit och det är ju superhäftigt!

Svar: Skandal, Marie ;-) Ni borde iaf köpa en endagsbiljett... Det är så otroligt härlig stämning med alla olika åldrar, från 2-åringar till 70-åringar och alla trivs som bara den. Det är en riktig familjefest :-) För nåt år sen så var det en gumma på, jag tror hon var runt 85, som knallade runt i området och snackade med folk och trivdes som fisken i vattnet :-D
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-09 | 22:09:37
Bloggadress: http://julen.gladers.net
Helly säger:

ÄR DET SANT!!?? Lübeck verkar ju ha en helt fantastik julmarknad och vara en över huvud taget en härlig stad. Åh vad roligt för dig!! Bra där! :)

Svar: Weeeee :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-09 | 22:54:14
Bloggadress: http://hellysjul.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback