Årets första jullista!

 Hittade en lista hos Marie som jag så klart måste fylla i. Jag tycker att det är kul att gå tillbaka senare och se hur jag besvarade frågorna. So here it goes, 2012 års första jullista :-)
 
Längtar du efter julen?
Nej inte speciellt mycket. Dvs inte i den bemärkelsen att jag vill att det ska vara jul nästa vecka. Men jag gillar ju hösten. Planera. Läsa recept. Vänta in julen med alla andra julbloggare. Shoppa julklappar. Dricka glögg. Pyssla. Jag gillar att längta efter julen :-)
 
Har du något speciellt minne från förra julen?
Att baka tunnbröd på Skansen var verkligen roligt. Och när Expressen var här och gjorde ett reportage för söndagsbilagan.
 
Testade du något nytt recept förra julen?
Japp. Gingerbread Brownies. Rocky Road Fudge. Och hallonkola. Alla tre var höjdare. (sen gjorde jag Peanut Butter Fudge också, men det struntar jag i att länka, för det var inte gott... Ni borde verkligen undvika det receptet)
 
Har du börjat fundera på julklappar?
Fundera? 2012 års första julklapp köptes 2011-12-27... Två personer är klara. En person vet jag vad jag ska köpa till. En har påbörjats. En är fortfarande ett mysterium. Men det är långt kvar....
 
Skulle du kunna tänka dig att åka bort över julen?
Jag åker inte bort. Jag åker hem. Hem till familjen i norr.
 
Skulle du kunna tänka dig att istället för julklappar resa bort efter julen?
Ja absolut, bara julen har hunnit stökas undan innan jag åker.

Vilka är dina förväntningar på årets julkalender?
Ärligt? Förra julkalendern var en av de allra bästa genom alla tider. Så att ens komma i närheten av den känns bara löjligt. Jag har dessutom inte ens sett första Greveholm (jag var 18 år och coolast i stan då hahaha) så jag har inga förväntningar alls.
 
När kommer du att dricka säsongens första glögg?
Årets första? Du skojar? Det är klart redan, det börjar bli kyligare på kvällarna nu ;-)

Kommentarer
Maries strålande jul säger:

Kul att läsa dina svar! Dumt nog sparade jag ingen glögg från förra året så jag får vackert vänta tills affärerna tycker det är glöggsäsong. Vi julbloggare verkar gilla just att längta efter julen ;)

Svar: Men du... Det finns nog fortfarande fjolårsglögg på bolaget. Även om de inte tar in ny, så brukar det ju inte va nån fara :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-08-23 | 17:53:56
Bloggadress: http://julen.gladers.net

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback