Julbloggar.se

Viktigt angående registrering: Vet inte om ni lagt märke till att sidan julbloggar har uppdaterats? De flesta av er finns nog där vid det här laget. Merparten av de bloggar jag följer finns där i alla fall.

Jag registrerade mig där för länge sedan. Inget hände. Registrerade mig igen. Inget hände, så då drog jag iväg ett mail och undrade vad som händer och fötter. Fick svar av Jon, som driver sidan, att den blev en större hit än vad han räknat med och har därför inte haft tiden att administrera alla ansökningar. Han frågade även om jag hade lust att hjälpa till. Och det hade jag.

När jag började låg det ungefär 2-300 ohanterade länkar. Mycket reklam för viagra och annat skit som bara kunde rensas bort direkt. Sen såg jag att många hade gjort som jag, dvs registrerat sig flera gånger. Många av bloggarna var vid det här laget dessutom avslutade...

Som ni säkert förstår tog det ändå sin lilla tid att gå igenom länkarna. Många av anmälningarna var flera år gamla. De bloggar som jag INTE har godkänt är de som inte gjort som man blev ombedd om på registreringssidan, nämligen Det är gratis att vara med på julbloggar.se om ni länkar tillbaka. Skriv gärna ett blogginlägg och länka hit eller ännu hellre till hittajulklappar.se. Eller så har ni gjort det en gång i tiden och därefter ruttnat och tagit bort länken. Eller så hittade jag inte åt någon när jag letade för att kunna godkänna bloggen trots att det fanns en länk. I sånt fall hoppas jag att ni har överseende med det...

Idag (lördag 110916) finns ingen backlogg! Så ni som inte finns registrerade kan nog känna er träffade av ovanstående text. Men det är ju inget som inte går att ordna: Skriv ett blogginlägg och lägg till julbloggar.se eller hittajulklappar.se i er länklista och gör därefter en ny registrering så lovar jag att gå in och godkänna er :-)
Edit, söndag: Igår var jag in och godkände två bloggar. Det blev något fel. Så jag ligger lågt just för tillfället med att godkänna nya bloggar... Sorry
Edit, torsdag: Nu ska det vara i fas igen och de som blev felaktiga ska vara rättade.
Edit, 2011-10-05: Jag fortsätter att validera bloggar. Övriga frågor har jag ingen som helst koll på tyvärr. MEN... Ni som lägger till er och inte uppfyllt kravet enl ovan - dvs att ni länkar och skriver inlägg - kan jag inte lägga till. Jag kommer då att lägga en kommentar på er blogg med en länk till detta inlägg. Jag kommer dessutom att ta bort er anmälan (det är nämligen helt omöjligt att ha koll annars!) När ni har fixat kraven så: anmäl er igen :-)
Har även ställt frågan till Jon om vad jag ska göra med bloggar som INTE är julbloggar (även om man skriver om juliga saker ibland) och fått svaret att sidan är avsedd för julbloggar. Så er lägger jag inte heller till.

Kommentarer
Lisas Vinterland säger:

Done! :)

2011-09-17 | 23:43:13
Bloggadress: http://lisasvinterland.blogspot.com
TinaGustafsson.com säger:

Nu finns du med bland mina länkar! :-)

2011-09-18 | 00:47:35
Bloggadress: http://www.tinagustafsson.com
julstugan säger:

Fixades igår hoppas det blev ok.

2011-09-18 | 07:10:26
Bloggadress: http://julstugan.blogspot.com
Elin - Julbloggen säger:

Bra gjort!!!! :D

2011-09-18 | 08:51:53
Bloggadress: http://julaftonsmorgon.blogg.se/
Fridolin säger:

Tack för info! Jag försökte göra detta förra året men inget hände. Tar och försöker igen då...:)

2011-09-18 | 09:18:26
Bloggadress: http://fridolinsjul.blogspot.com
Victorias Jul säger:

Då vet man varför det tog sådan tid.

2011-09-18 | 09:54:09
Bloggadress: http://victoriajul.blogg.se/
Jenny - jul i stan säger:

Hej, vad bra att du tog tag i julbloggar. Min blogg ligger med där men mina updateringar syns inte, alltså när jag gör nya inlägg. Kan du göra något åt det eller är det mig det är fel på? ;)

2011-10-21 | 21:45:49
Bloggadress: http://Www.julistan.com
A taste of Christmas säger:

Hej! Då förstår jag varför det inte godkänts. Jag har länken på sidan av bloggen, där jag länkat allt annat. Men det kanske inte gills? :) Isf får jag skriva ett inlägg.

2011-11-07 | 19:37:27
Bloggadress: http://atasteofchristmas.blogg.se/
A taste of Christmas säger:

Den råkar ligga under bloglovin-tjejen, så länken finns där :)

2011-11-07 | 20:14:18
Bloggadress: http://atasteofchristmas.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback