Barn säger roliga saker ibland, part 2

Den här hösten har jag tillbringat en hel del tid hemma hos min kära vän och kollega Eva. Eva har världens härligaste familj (näst efter min egen så klart), och jag bara älskar hennes ungar. Leo är snart 6 år och Lucas ska fylla 4. Behöver man lite kärlek och tycka om så är det bara att knacka på dörren till dem så levereras det i massor.

Nåväl, jag har alltså tillbringat en del tid där i höst. Har oftast blivit bjuden på middag, och jag har oftast bidragit till kvällen genom att ta med en flaska glögg eller tre. Idag när vi kom till jobbet berättade Eva om en konversation som ägt rum vid deras adventsmys igår när de gjort som de flesta andra svenska hushåll gjorde igår, nämligen värmt glöggen:

Leo: Det luktar Erica.
Eva: Vad sa du?
Leo: Det luktar ERICA!
Eva: Hur menar du?
Leo: Ja, det luktar glögg.

Haha han är för söt det lilla trollet. Att han dessutom ville ha egen äppelglögg igår värmer mitt hjärta, han var ju lite svårflirtad sist. Men det löste sig fint. Det blir folk av honom med :-)

Så om någon undrar hur jag luktar så vet ni det nu: Jag luktar glögg och polkagris :-)

Kommentarer
Linda säger:

Glögg.. men det luktar ju gott så det är väl perfekt.

2011-12-06 | 21:25:30
Bloggadress: http://www.candygirl.nu/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback