Sport fredag

Fy! Imorgon (eller idag om vi ska titta på klockan) är det slut på semestern. En osedvanligt dålig dag att inte vara hemma framför TV:n. Eller vad sägs om detta:

Klockan 12:00
6:e etappen av Tour de Ski.
Touren har förflyttat sig till Italien och sprint står på schemat. I förra sprintloppet hade Kalla materialfel, en dåligt limmad stav satte stopp för avancemang från kvartsfinalen med en ynka hundradel. Herrarna föll som furor och försvann de med. Jag hoppas att fredagens resultat blir bättre.
SVT2 kl 11:55, Eurosport kl 12:00

Klockan 16:00
Småkronorma möter Ryssland i semifinalen i JVM.
Jag såg matchen mot Kanada. Vilken rysare. Kunde ha varit författad av Stephen King. Sverige avgjorde med sju sekunder kvar av matchen. Jag hoppas att det går lika bra mot ryssarna så att vi tar oss till final.
SVT24 kl 15:55

Klockan 17:15
Skidskyttestafett herrar.
Skidskyttecirkusen befinner sig i tyska Oberhof. Sporten är otroligt stor i Tyskland och den stämning de har på läktarna är obeskrivlig. Under damstafetten tidigare idag var det 15.000 personer på läktarna och ytterligare runt 5.000 i spåret. Det "ååå" som publiken ger ifrån sig vid träff måste vara öronbedövande om man är på plats.
Eurosport kl 17:15, eftersändning på SVT24 kl 18:15 (eller senare om hockeyn drar ut på tiden)

JAG VILL INTE JOBBA IMORGON!!
(jag vet att jag "skriker" men jag är faktiskt sur)

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Till Ica Ica Nötskrika: Jag tycker heller inte att skattemedel ska gå till kungahusets plastikoperationer. Jag tycker definitivt att kungahuset ska redovisa ALLT som skattepengarna går till. Jag håller med dig om att de borde få ett MINSKAT bidrag.

2008-01-04 @ 08:21:04
URL: http://junitjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0