På köksbordet....

...står denna ljusgrupp och sprider stämning. Mamma gjorde den åt mig och i år firar vi 10 år tillsammans. I år har jag gjort ett par tillägg i form av riktigt stora kanelstänger (köpta på förra årets semester i Brasilien) och en flugsvamp från Skansens glashytta.
image185

Eftersom fatet varit med i några år har det befunnit sig på många olika platser i lägenheten. För några år sedan fick det bo på bordet i vardagsrummet. Nedanstående bild är verkligen julstämning för mig.
(Och här syns det ju oförskämt tydligt vad mycket finare det blir när man tar kort med en riktig kamera, istället för bara mobilkamera som jag gör nu. Det värsta med kameran i mobilen är att jag inte kommit på hur man vitbalanserar den, om det ens går, så alla bilder har ett grön/blåaktigt skimmer över sig)
image186

Kommentarer
Frida säger:

Vad fint du gjort/pysslat!

2007-12-16 | 21:13:33
Bloggadress: http://www.cultdesign.blogg.se
Hanneles jul säger:

Riktigt härlig julstämning.

2007-12-16 | 21:56:53
Bloggadress: http://hannelesjul.blogspot.com/
Britt-Marie Bankemo säger:

Hej Ika! Gissa om jag blev förvånad när jag såg bilden på dina förlorade ljusstakar, jag har en likadan. Tranbärsglögg finns i matbutiker är att rekommendera plus vinterstudion såklart. Ska bli roligt att följa din blogg samt att du hittat en kärlek! Kram o god jul

2010-11-16 | 11:58:42

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback