På den positiva sidan

Svullnaden är på väg att gå tillbaka. Fortfarande VÄLDIGT svullen över ögonen, men ansiktet börjar faktiskt se ut som ett ansikte nu. Igår var det mer som ett bowlingklot. Örat var så svullet att "flärpen" närmast ansiktet bara kunde anas, och näsan var långt inne i ansiktet. 
 
Men det bästa är att han har fått upp ögonen. Bara en liten liten strimma, först på höger öga och sen på vänster.  Tio sekunder kanske, men oj så värdefullt! Nu är de igensvällda igen, men ändå! Han har fått se. Och han blev lugnare direkt. Lillbuppen.
 
Den första leksaken som han uppskattade i livet kom väl till pass nu!
 
Han verkar ha hittat lite lust igen. Han har plockat lite med sin maracas, uppskattat de bekanta barnvisorna på Youtube och när jag pussade honom under fötterna fick vi för första gången se en antydan till ett leende. 
 
Nu håller vi tummarna för att vändningen är här! Och att morgondagen blir ännu bättre. 

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback