Put a little love in your heart

God morgon söndag! Vissa skulle hävda att det är förmiddag (eller kanske eftermiddag innan inlägget har hunnit skrivas färdigt), men det bryr jag mig inte om där jag sitter i soffan, kikar på Nyhetsmorgon. Iklädd morgonrock, dricker the och käkar frunch. Härliga, slappa, lata söndagmorgon.
 
Just nu flödar kärleken i julbloggsvärlden. Igår kväll, när jag "gick min blogroll", surfade jag som vanligt in till Jul i Laloland. Blev alldeles varm i magen när jag läste vad Jessica skrevEricas blogg har snygga bilder, roliga, välskrivna inlägg, intressanta recept och är personlig på alla sätt. Jag gillar hennes kermaikinlägg och det faktum att hon, precis som jag, tycker att Converseskor passar till alla tillfällen!!!
 
Tack Jessica ♥  
Jag älskar din blogg med. Vi möts både i likheter och olikheter. Säger som jag sa för nåt år sen: tjejen har en rosa gran och äter inte kött - men jag gillar't! 
 
 
Då ska jag sprida kärleken vidare till några av mina favoriter.
 
Helena med bloggen XiMAS by Nilli blev snabbt en favorit. Hon fångade mig redan från första inlägget som skrevs förra hösten. Jag känner igen mig så mycket i Helena. Vi är båda udda fåglar i en alldeles för ordinär värld. En värld som kan smaka bättre och bli lite vackrare. Till dig som gillar min blogg: hälsa på hos Helena, du kommer att gilla den bloggen med.
 
Annas Jul är en klassiker vid det här laget. Anna har julbloggat sedan 2007, så hon är en inventarie i julbloggskretsar. Hos Anna finns mycket pysseltips och ett ordentligt fokus på ekologiskt. 
 
Thereses blogg Sockenvägens Söta har jag följt i hundra år vid det här laget. En vardagsblogg med både guldkant och skit under naglarna. Mycket vackra bilder och inspiration. Therese är också en julnörd, så även om hennes blogg inte är en julblogg så kan ni lita på att hitta en hel del juligheter där.
 
Det finns så klart en massa fler. Många, många fler. Men idag begränsar jag mig till tre. Och med det sagt önskar jag er alla en riktigt härlig söndag. 

Kommentarer
Malin säger:

Låter som en perfekt söndagsmorgon. Personligen älskar jag lugna söndagsmornar med kaffe och smörgås.

Svar: Slipper jag kaffet så är jag helt på din linje :-)
Men en söndagmorgon blir inte perfekt innan vinterstudion kör igång. Men det är inte långt kvar nu!!
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-10-19 | 20:43:08
Bloggadress: http://marlineblogg.wordpress.com
Linda / CandyGirl säger:

Låter som att det inte går någon nöd på dig så här på en söndag.. nu är den slut.. men snart är det söndag igen... :-)

Svar: Japp.. men vi kör en måndag först va ;-)
Satt i morgonrock precis hela dan igår. Skönt!
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-10-19 | 22:48:09
Bloggadress: http://www.candygirl.nu/
Nilli säger:

Thanks for the love! <3

"Vi är båda udda fåglar i en alldeles för ordinär värld."
Så himla fint skrivet, du är bäst!

Svar: <3
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-10-20 | 15:11:05
Bloggadress: http://ximasbynilli.blogspot.se/
Therese Bjärstig säger:

Nämen, tackar å bockar, nu blev min kväll lite guldkantad plötsligt! Å jag är helt med dig ang glasen, udda i mängd blir liksom härligt enhetlig ändå. Hade velat ha detsamma fast med blått udda porslin att duka på... en dag! KRAM

Svar: Måndagar förtjänar lite guldkant, tycker du inte? :-)Och det blåa porslinet borde du ju få ihop...Blått och vitt är ju en vanlig porslinskombo och det blir skitsnyggt att matcha :-)

Kram
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-10-20 | 18:23:51
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
Annas Jul säger:

Åh tack för fina ord (värmde gott i en lite små seg tid) och länken (Syntes på besöksantalet hos mig =) )! Återkommer lite senare med med lite bloggkärlek när jag får tummen ur.

Svar: Du förtjänar fina ord. Keep it up, tjejen ♡
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-10-21 | 21:44:47
Bloggadress: http://www.annasjul.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback