Säsongens första juliga - och det med besked!

Det blir svalare. Har använt halsduk ett par gånger. Det är höst i luften. Barn får en chans att tjäna egna pengar genom att sälja jultidningar (shoppade av systersonen häromdagen). Det är tre månader kvar till första advent och fyra månader kvar av året. Det lackar mot jul. Dags att dra igång bloggen som varit sorgligt eftersatt, min ambition att köra året runt gick i stöpet om man säger så :-)
 
 
I måndags gjorde jag årets första juliga. Jag och en kompis bokade biljett till en julshow. Ska man göra det, så ska man göra det med besked tänkte vi. Så vi sticker iväg till Chicago och kollar in Dee Snider's Rock & Roll Christmas Tale. Så sjukt peppad.
 
Jag älskar Twisted Sister och har varit lite bitter i sommar över att de inte spelat på någon av "mina" festivaler. Började leta vanliga spelningar, men den enda jag hittade var i New York nästa helg - och det går inte, för då är jag i Italien och tittar på Folmel1. Så en julshow med Twisted Sister-sångaren fick bli det näst bästa valet :-)
 
Har du hunnit med något juligt än?

Kommentarer
Victoria säger:

Kul med en julshow i Chicago, blir bara lite avundsjul =)

Svar: :-) Det ska bli grymt kul. Men du ska säkert åka på nån härlig julmarknad som jag kommer att bli avundsjuk på... ;-) Kvitt? :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-08-31 | 12:18:44
Bloggadress: http://victoriajul.blogg.se
Henrietta säger:

Gjort juligt?! Yepp, första julklapparna inhandlade :-)

Svar: Härligt! Ja det har jag också tjuvstartat med :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-08-31 | 14:01:46
Nilli säger:

Kul att höra från dig igen, jag hade också tänkt uppdatera mera under året, men sen kände jag verkligen ingen lust alls...

Wow, låter superkul med julshow i Chicago! Själv har jag kommit igång ordentligt med julpysslet, som du säkert såg på bloggen, har så mycket jag vill hinna göra, så det känns skönt att ha kommit igång tidigt, ha ha!

Svar: Nej. Det blir lätt så. Jag kan känna mig så ensam när merparten av er lägger ner för säsongen och helt plötsligt är suget helt borta. Men nu kör vi så det ryker :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-08-31 | 19:16:21
Bloggadress: http://ximasbynilli.blogspot.se/
Jessica säger:

Låter grymt!
Bara att få se Chicago i julskrud lär ju inte vara tråkigt (om det nu är i dec. ni åker)!!!

Det mest juliga jag hunnit med är att köpa tre julklappar på nätet, ätit en burk pepparkakor och längtat efter att kolla på julfilm.

Svar: Jo, vi blir där 1:a advent-helgen och några dagar till. Det ska bli skitkul att se en amerikansk stad julpyntad :-D
Åhh julfilm börjar jag längta efter. Var nära att slå på Ensam Hemma i lördags haha. Hejdade mig dock och drog en Harry Potter istället :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-09-01 | 08:16:59
Bloggadress: http://julilaloland.blogspot.se/
Therese Bjärstig säger:

Förstår att du är sjukt peppad! Å jag är sjukt glad, har försökt logga in här sista veckorna men fått meddelande att bloggen var borttagen, så jag har hunnit sörja, men nu är jag glad igen ;-P
Juligt... hm... Julklapp inhandlad, glögg har vi hunnit tömma två flaskor samt så har vi plockat kottar och mossa till pyssel. Dessutom köpt jultidningar och så har jag sorterat juletiketter och julklappspapper :-)

Svar: <3 Nackdelen med att skaffa egen domän är att man måste betala också... Och det glömde jag eftersom jag hade bloggtorka... Men nej. Klart att jag inte slutar.
Haha jag är inte förvånad över att du klämt de första glöggflaskorna. Och fler blir det!

Kram
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-09-01 | 09:04:03
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
Linda / Candygirl säger:

Men wow... så jäkla kul

Svar: Det kommer att bli grymt!!!!
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-09-01 | 15:12:35
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Lillgarden säger:

Yeah du är igång!!
Hitta massa gamla jultidningar häromdagen men inget gjort eller planerat ngt än!

Svar: Yepp, I'm back :-)Åhh jultidningar. Måste ta ett race snart...
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-09-01 | 22:31:19
Bloggadress: http://lillgarden.blogg.se/
Lillgarden säger:

Sv: längtar lite tills dom NYA kommer i affären. Såg att en bekants son sålde jultidningar så kanske ska besöka dom och få lite nostalgi känsla!

ha en fin dag!

Svar: Oktober, baby. Oktober :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-09-02 | 09:04:19
Bloggadress: http://lillgarden.blogg.se/
Lillgarden säger:

Åh låter bra! Då ska jag hålla utkik!

Svar: :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-09-05 | 08:24:29
Bloggadress: http://lillgarden.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback