Inget nytt under solen!

Inget som är färdigt i alla fall. Men jodå. Durkslag nummer tre hade överlevt skröjbränningen. Nu hoppas jag att det har överlevt glasyrbränningen också, så att jag får plocka hem det ikväll :-) Däremot hade jag missat två tisdagar på rad. En för tre veckor sedan var jag så himla trött att jag åkte hem och kraschade i soffan. Och veckan efter var jag sjuk. Förra veckan var jag dock åter på keramiken.
 
 Så här snygga mönster på byxorna blir det när man glömmer att sätta på sig förkläde...
 
Jag påbörjade två nya projekt förra veckan. Ett som jag håller lite hemligt tills det är klart. Och sen hade jag en lerklump och en halvtimme över innan det var dags att städa.
 
Jag påbörjade därför en pigljusstake. Inte helt illa för ett första försök va? Den kommer att bli finfin med en vit glasyr. Gillar saker som är neutrala i sitt grundutförande, och sedan kan pimpas lite olika beroende på säsong. Denna kommer nog att få sällskap av lite polkagrisar.
 
Återkommer med slutresultatet om några veckor :-)
 

Kommentarer
Linda / Candy Christmas säger:

Jepp - det kommer bli fint med vitt och småpolkor. :-)

Svar: Tack Linda! Jag håller tummarna för att du har rätt :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-10-29 | 13:28:28
Bloggadress: http://www.candygirl.nu/candychristmas/
Liza säger:

Så häftigt att du gör eget! Är så nyfiken på resultatet!

Svar: Jag med haha. Ikväll har jag gjort nästa steg (svarvat av och gjort i ordning botten). Så nästa vecka blir det glasering, och först om två veckor får jag se hur det blev. Det är lite tålamodskrävande....
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-10-29 | 15:47:41
Bloggadress: http://www.christmasmagic.blogg.se
Nilli säger:

Direkt när jag såg pigljusstaken tänkte jag: Den skulle bli så fin i vitt! Sen läste jag texten, ha ha, tror den kommer bli superfin, polkagrisar är dessutom ett av mina favoritpynt!

Svar: Tack Helena!!! Ja polkagisar är underbart. Gör du egna också, du som är konditor? Morfar lärde oss när vi var barn, och jag försöker föra hantverket vidare :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-10-29 | 18:55:38
Bloggadress: http://ximasbynilli.blogspot.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback