Den perfekta handväskan?

Det här med vintertid/normaltid är inte min grej. Jag förstår verkligen inte varför det ska bli ljusare på morgonen på bekostnad av kvällsljuset. Ska man ställa klockan åt något håll på hösten så är det väl framåt? För att få ljusare kvällar? 
 
Jag är kvinna. Så jag tröstshoppar. I måndags råkade jag se en fin handväska i skyltfönstret på Lindex och blev lockad in i butiken. Lockväskan höll inte måttet då dem inte hade någon dragkedja. Hej ficktjuv. Välkommen ner i väskan? Nope. Not for me. Men väl inne i butiken så måste man ju titta runt lite. Och då hittar man ju andra saker.
 
 
Ovanstående raring fick bli min nya vän. Ber om ursäkt för mörk, tråkig och skuggig bild, men... Det är ju normaltid nu. Denna väska uppfyller de flesta av mina krav på en vardagsväska.
  • Ett STORT huvudfack. Som kan stängas med dragkedja...
  • En LÅNG och ställbar axelrem så att den kan hängas över ena axeln eller över bröstet för de dagarna när väskan är extra tung.
  • Många fack i olika storlekar. Denna har två lagom stora fack på framsidan - varav ett har ett ännu mindre fack på framsidan som i princip endast rymmer SL-kortet. Perfekt, nu kan det ligga kvar i väskan och jag behöver bara hålla väskan mot avläsaren. Sen ytterligare ett fack där "krafs" ryms. Näsdukar, skavsårsplåster, lypsyl, tamponger, skavsårsplåster och allt annat som måste bo i min väska. Alltid.
  • Sen har den en skön form. En sån form som funkar oavsett om väskan är halvtom eller helfull, eftersom väskan är mjuk. Den har ett skönt "häng".
Man kan inte köpa lycka. Men man kan faktiskt köpa väskor istället. Om ytterligare en vecka eller så så vet jag om den kvalificerar sig som "den perfekta vardagsväskan" :-)
 
***
 
Stort tack för alla era kommentarer!! Det är så kul att läsa om hur ni jular hemmet. Och er omtanke efter kanininlägget värmer i hjärtat ♥ Tack!!
 
Eftersom jag inte har haft någon datortid under helgen, i måndags blev det sent efter jobbet och igår var det keramikså har jag haft svårt att hinna svara på era kommentarer. Det gäller både för bloggen och på facebook. Jag försöker verkligen att svara på alla kommentarer, men när det var ca 50 st obesvarade fick jag ge upp. Ni får därför ha överseende med att jag, för denna gång, nöjde mig med att endast besvara kommentarer som innehåller frågor...

Kommentarer
Helena - amelia.se säger:

Men du! Där satt den! Måste kika på den när jag pallrar mig till stan. Ser lite tråkig ut i "lädret", om det är äkta menar jag.

Såg en riktig kameraväska i nån tidning som var lite mer åt handväskehållet men den var fortfarande hård. Jag gillar ju den stilen du här visar upp, en mjuk och följsam sak. Ja, som det mesta man vill ha livet... ;)
Ha en fantastisk halloween nu!!!

Stora kramar!! :))))

Svar: Jag tycker att den är himla fin i skinnet för att vara en fuskis. Lite matt (fusk brukar kunna vara blankt och plastigt)...
Och detsamma till dig! Och herregud, kläm ut den där bebben snart? Åhh jag känner med dig <3

massa kramar till dig
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-10-30 | 09:45:22
Bloggadress: http://blogg.amelia.se/hemmamedhelena
Linda / Candy Christmas säger:

Väskor är kul - och svårt att hitta. Just nu är jag fortfarande kär i min julklapp: en skinnrygga som rymmer ALLT. och lite till. Men som därmed alltså behöver belysning :-)

Svar: Haha ja, det är lite så! "Det svarta hålet". Det är vad man kan kalla väskor för... :-) Idag när jag gick till jobbet så tyckte jag att väskan var tung. När jag klev på tåget så upptäckte jag att gårdagens färdiga keramik låg kvar i väskan....
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-10-30 | 15:46:33
Bloggadress: http://www.candygirl.nu/candychristmas/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback