Röjt i skogen!

God måndag morgon! Hur står det till i stugorna? Har ni fortfarande semester? Jag är inne på sista veckan nu... Känns lite småsurt faktiskt. 2,5 vecka är för lite. Men å andra sidan beror det ju på att jag varit i Las Vegas och på Sweden Rock, så jag hade ju redan hunnit avverka två semesterveckor innan sommaren knappt hade börjat. Nåväl. Det är inte det minsta synd om mig. Jag har ju trots allt en hel vecka kvar.
 
Har hunnit avverka ytterligare en festival i helgen. Skogsröjet. En söt liten festival som äger rum i Rejmyre utanför Norrköping. Vi har haft några toppendagar med bra musik, goda vänner och solsken.
 
 
Festivalens höjdpunkt var helt klart Twisted Sister. Jag har sett dem fem gånger tidigare och de är definitivt ett av de band jag helst av allt ser live. När vi snackar liveakter är de helt klart i samma klass som Iron Maiden, Bruce Springsteen, Mötley Crue (en bra dag) och Blackmores Night. Betydligt bättre än typ de flesta andra band jag sett.
 
 
Treat firar 30 år genom att lägga ner. De är ute på avskedsturne just nu. Såg dem både på Sweden Rock och nu på Skogsröjet. Fantastiskt bra live. Ett sånt band som jag knappt lyssnar på på skiva, men som jag njuter av att se live när jag har chansen.
 
 
Heat är ett annat band som är roliga live. Tror att detta var första gången jag såg dem live sedan Erik Grönwall (japp, han som vann Idol) tog över mikrofonen. Han har en bra röst. Men det märks så klart att de äldre låtarna är Kenny-låtar och kanske inte direkt är klockrena längre. Eller så är det bara för att man är VAN att höra dem med Kenny på sång. Deras nyskrivna material är dock klockrent :-)
 
Vad såg jag mer då? Crazy Lixx. Helloween. Pretty Maids. Crucified Barbara. Lita Ford. Hmm... Säkert något mer som jag har glömt bort. Massa bra i alla fall. Och kul var det :-)

Ha en riktigt skön dag!

Kommentarer
Therese Bjärstig säger:

Hallå där!!!! Så skoj att läsa ikapp å se vad du haft för dig, du har ärligt talat varit riktigt saknd i blogglandia kan jag meddela, tänkte på dig bara för någon dag sedan då jg fick chokladdoppade pepparkakor och glögg i födelsedagspresent ;-D Njut av semestern, jag gick på första dagen i dag, så jag tycker det är skönt att renget öser ner här, bra för min arbetsmoral ;-D KRAM KRAM

Svar: Hej du! Tack för det :-) Nej det blev bara så att något fick prioriteras bort. Det blev bloggen. Sen, när jag fick tid igen, så hade jag ingen lust. Alls. Men nu så :-)
Ahhh hoppas att första dagen flyter på bra för dig.

KRAM
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-07-29 | 10:26:08
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
Linda/Candygirl säger:

Åh så mycket kul. lita ford skulle jag vilja se/höra... verkligen.

Svar: Lita var lite tråkig tyckte jag. Tyvärr :-(
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-07-29 | 13:42:49
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Ann-Sofi MATSAFARI säger:

Kung! Halloween vill jag också se live. Twisted sister också. Heat hoppar jag nog över men annars så verkar skogsröjet något som jag inte kan leva utan nästa år!

Svar: Nej det var jättemysigt. Det var första året jag var med, men mina kompisar brukar alltid åka dit. Det blir nog fler år :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-07-29 | 17:22:09
Bloggadress: http://matsafari.matmolnet.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback