The big day! The B-day

 
Så har dagen B äntliten kommit. Dagen när vi får reda på vad årets Blossa smakar, och aldrig har det varit så spännande som i år. För i år får jag ju vara med och smaka. Den 19:e juni fick jag ett "save the date"-mail från Blossas PR-byrå om att lämna en lucka i almanackan för lite glöggmingel. Skojarumedmigeller? Hmm... Nu ska vi se... Tänka efter och analysera situationen ordentligt så att jag inte fattar några förhastade beslut. Skulle jag möjligtvis kanske eventuellt kunna hitta en lucka? Japp. Inga problem.
 
Jag har ju kommit med lite olika gissningar tidigare. Men sedan Blossa lade ut sin ledtråd på Facebook, och som jag härmed passar vidare till er, ja då var det bara att bita det sura äpplet och inse att jag har fel. Både blodapelsin och tranbär känns väldigt avlägset nuförtiden.
 

Körsbärsblom i mängder. Vit flaska. Så körsbär och lichi kanske? Annars kan jag inte komma på vad det vita kommer ifrån. Eller så är den vit bara för att det är snyggt, men det följer inte tidigare års mönster.
 
Förresten, både Blossa och Årets julsnaps tillverkas ju av Altia. Så på snapsprovningen var det ju en del Altiafolk. Hamnade i diskution med en tjej som frågade om jag skulle komma på glöggminglet, och om jag hade någon gissning. Svarade så klart att jag gissade körsbär och hänvisade till ledtråden och mingellokalen. Vilket pokerface hon visade upp. Inte minsta lilla antydan till avslöjande, varesig i ögonen eller någon annan del av ansiktet för den delen.
 
Nåväl. Klockan 12 börjar glöggminglet. Klockan 13 släpps smaken officiellt. Men titta in lite senare vettja. Då har jag nog en rykande färsk recension. Till dess: ha en bra dag. Det tänker jag ha!

Kommentarer
Fisan säger:

Oj, oj, oj! spännande värre! Helt värdo att jag står på en mässa kl13 och ska visa upp mitt företags mest välkammade sida... Tittar in om jag får en lucka.

Svar: Do it, baby :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-07 | 08:28:12
Bloggadress: http://rdetbarajageller.blogspot.se/
Linda säger:

Oj vad kul...och spännande. Avis är jag också... Kanske måste starta en julblogg så jag också får såna kuliga inbjudningar...

Svar: Ja! Julblogg! Event. Dricka glögg ihop. Ja!
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-07 | 08:41:39
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Sockenvägens Söta säger:

Ahhh körsbär, lite otippat, men kan kanske var nått, ser fram emot att höra vad du tycker innan jag drar iväg en förbeställning ;-D KRAAAM

Svar: ...to be continued :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-07 | 09:20:06
Bloggadress: http://lurans.blogg.se
Fröken Nattfrost säger:

Ja jag tycker ju körsbärsglögg låter rätt lockande! :) Även om det ska erkännas att jag aldrig är någon större fan av spritglögg, jag vill ju helst ha vanliga Blossa jag.

Svar: Hehe jag med. Eller alltså vanliga för mig är starkvinsglöggen, den orangea. Starkare än 15% sticker i näsan och det gillar jag inte.
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-07 | 11:32:24
Bloggadress: http://www.nattfrost.se
Sockenvägens Stöa säger:

HA HA HA Har du svept en hel flaska nu?!?! När jag såg att det var INGEFÄRA så tänkte jag direkt på dig, du måste vara jublande glad ;-D

Svar: Nä, jag har bara druckit en liiiten mugg - ska köra bil ikväll.... Men den var toppen :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-07 | 13:09:59
Bloggadress: http://lurans.blogg.se
Victorias jul säger:

Spännande att höra vad du tyckte om den.

Svar: God :-) återkommer med mer utförlig imorgon, ttrött nu...
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-07 | 13:54:05
Bloggadress: http://victoriajul.blogg.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback