När internet har tagit slut...

...så återanvänder jag guldkornen. (ni uppdaterar liksom inte i den takt jag vill nu när jag ligger hemma . Fy på er haha) Även om jag läser många bloggar dagligen så glömmer man ju bort vad man läste för ett halvår sedan. Eller för tre år sen. Och vart man läste det.
 
[Bildkälla]
Tänkte därför dela med mig av några av MINA guldkorn. Vem vet, det kanske blir dina guldkorn med.
 
Therese - Sockenvägens Söta: En himla salig blandning av allt möjligt. Hemmafix, barns filosoferande, pyssel. Jag spanar gärna in kategorierna Made by seLes och Julen och dess förberedelser lite extra :-)
 
Ann-Sofie - Matsafari: Så himla mycket mer än en matblogg. Och så himla mycket mer underhållande än en matblogg. Hon bjuder på sig själv. De goda recepten är bara en bonus. Några favoritinlägg kan du läsa HÄR och HÄR.
 
Leo - Leos Cookie: En av ytterst få manliga bloggare som jag följer. Men här får man en rejäl dos vardagsrealism när den är som bäst. Nya läsare rekommenderas att ta en titt på Leos A-Ö som återfinns i leften.
 
Pia - Queen Of Kammebornia: Leos raka motsats. Eller kanske inte. Även detta är en vardagsblogg. Bara det att Pia är så himla bra på att se det underbara som händer varje dag - och beskriva detta. Helt onödigt att länka till specifika inlägg.
 
Katarina - Hovkonditorn: Hos Katarina kan man drömma sig bort bland fantastiska bakverk som får tandvattnet att rinna. Godis och Jul är två kategorier som ni MÅSTE spana in. (sen gäller det att sålla bort tre fjärdedelar för att ens eget julbak ska bli realistiskt. Men det är en annan historia)
 
Sen tre nya guldkorn som jag bara känt till i en vecka eller tre, men som genast kvalat in till en plats i min bloggroll:
 
Camilla - Glassriket: Allt om glass. Vackra bilder. Får mig att vilja plocka fram glassmaskinen och köra igång! NU.
 
Livet enligt Fisan: Pyssel, vardag och filosoferingar. Lagom pretto ;-) 
 
Glöggtest: Namnet säger allt. Oumbärlig!
 
Har med flit valt att utelämna julbloggarna. Dessa återfinns HÄR eller HÄR och besöks självklart mest hela tiden :-)
 
 
 
 

Kommentarer
Therese - Sockenvägens Söta säger:

Nämen se där, att få hamna i kategorin gulkorn! *TACKAR OCH BOCKAR* Å ang Luran, ger jag henne 10 år så lär jag se ut som när Lena PH sydde sina egna kläder ;-D *garv* Just nu är elektrikern här å drar elen på altanen, så kaaaanske kan jag ligga framför fejkbrasan ikväll med en mugg glögg :-D KRAM

Svar: Tja jag "återanvänder" ju din blogg mest hela tiden när jag behöver få tiden att gå :-) Så ett litet smultronställe i digital form liksom :-) Och gud vad härligt det låter att ligga framför brasan (strunt samma att det är fejk) med glögg. Min dag blev lite gladare när fyra flaskor glögg knackade på min dörr runt lunch idag :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-03 | 17:18:58
Bloggadress: http://lurans.blogg.se
Queen of Kammebornia säger:

Du är för himla gullig!

Svar: Ibland så... ;-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-03 | 19:14:35
Bloggadress: http://queenofkammebornia.se
Linda/Candygirl säger:

Tack för dom länkarna.. spanar genast in några stycken av dom som verkar passa mig.

Svar: Du MÅSTE kolla in Matsafari! Jag tror att du älskar henne :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-03 | 19:15:09
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Therese - Sockenvägens Söta säger:

Lät ju toppen med 4 flaksor glögg som levererades så där, hoppas det var någon ny smak å att du har testat dem och kan ge ett utlåtande ;-D Dessutom såg jag just att sidvisningen var onormalt hög i går *garv* Är det ett avtryck av ditt botaniserande i ovan nämnda kategorier tro?! Själv fasnade jag i gunnar grodas adventskalender, får nog allt damma av gunnar så jag inte rycks med i julstressen i år, han är klok å hade bra genvägar ;-P Hoppas nu att du är lite kryare i dag <3 KRAM!

Svar: Haha ja det kan det nog vara :-) Gunnar Groda, ja! Han ska jag spana in igen, för han har jag inte återkommit till av nån anledning
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-04 | 07:36:35
Bloggadress: http://lurans.blogg.se
Victorias Jul säger:

Tack för tipsen, nu har jag nåt att roa mig med. Inga bullar här idag heller men jag hörde att dottern skulle få hos sin dagmamma idag

Svar: Snäll dagmamma! Jag tänkte nog se om affären kan förse mig med några :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-04 | 10:23:57
Bloggadress: http://victoriajul.blogg.se
Ann-Sofi MATSAFARI säger:

Åh jag blev riktigt rörd över dina fina ord om mig och min matblogg. tack fina du! Jag sträcker på mig lite nu;)

Svar: Det borde du göra! Du förtjänar vartenda ord :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-04 | 21:40:48
Bloggadress: http://matsafari.matmolnet.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback