Inte så lite mallig ♥ och mer därtill (inlägget är uppdaterat. En gång till)

Jag har nämligen fått "I ♥ your blog" ytterligare sex åtta nio (nästan sju nio tio) gånger. Det gör mig fantastiskt glad, nöjd och stolt. TACK!!! Dessutom ger det ju mig chansen att passa denna vidare till några av dem som fick stryka på foten förra gången. Men först ska jag räta på ryggen och njuta av era ord. Spara dem så att jag kan plocka fram dem, och återuppleva dem en dålig dag.
 
Jul i Tomteverkstan skriver följande: Fina Erica som tipsar och tipsar och tipsar lite till om alla sorters julnyheter, allt från nya glöggnyheter till nytt julgodis och diverse julnyheter, vilket är guld värt för mig som sällan gillar att testa nya saker haha. Erica skriver så oerhört bra, lägger ut spännande recept och är en cool rockbrud som jag gillar skarpt!
 
Sen fortsätter det på Julbloggen Min vita jul: Att hon kallar sig själv Tomtens dotter säger ju allt, hon kan det här med julen. Det är alltid spännande att läsa hennes inlägg och det är tack vare henne att jag tagit upp keramiken igen, ett stort tack för det.
 
Thereses Jul bygger på: Med härliga pysseltips, goda recept och underhållande texter, ökar hon och bygger upp förväntningarna inför det som komma skall. Man blir aldrig besviken på hennes blogg!

Wladimir AKA Xmas Freak säger: En julblogg som får mig alltid på gott humör oavsett vad dagen bjuder på, en sann julläsnjutning
 
Johanna - Arildsdottir kommer med följande motivering:  Det är alltid svårt att säga vad exakt det är som gör att man följer en blogg, men den hrä bloggen har jag ocskå följt ända sedan jag själv startade med att blogga. Hennes inlägg är personliga, man får se hennes personlighet och följa hennes jul på riktigt. sånt gillar jag.
 
Rebecca - This Christmas säger: jag behöver nog inte ens ge en förklaring till VARFÖR jag tycker om just dessa julbloggar, de är helt enkelt... BRAbrabrabra.(faller jag för en blogg så gör jag det hihi)

Till sist: Den där "nästan sju nio tio" kom från Helly: Att Erica - Tomtens Dotter, denna hårdrockande pingla, gav mig så fina ord känns fantastiskt då hennes julblogg för mig är den mesta och största! STORT TACK! Om reglerna var sådana skulle jag skicka den lilla post it lappen tillbaka till dig! Så den lappen kniper jag i alla fall och sparar i mitt ego ;-)
 
Edit: Ytterligare två awards har trillat in under dagen, och jag blir lika fånigt lycklig över dessa. TACK:
 
Maries Strålande Jul skriver: Ericas blogg har jag följt i många år innan jag själv delade på pysselbloggen och julbloggen, en allsidig och fin blogg.
 
Amandas Jul avrundar det hela  en motivering som nästan gör mig tårögd: Har varit min favoritbloggare ända sedan jag hittade till hennes blogg. Det jag gillar med Erica är hennes naturliga sätt att skriva på och hennes variation av inlägg. Jag älskar alla recept hon gör om, hennes tips och trix och hennes talang för keramik. sedan är Erica otroligt ödmjuk också. En solklar favorit alltså!
 
Edit: En till! Och jag sitter här och kvittrar!! 
 
Fridolins julförberedelser: Men bloggarna nedan fortsätter jag att återkomma till gång på gång, vilket väl bara bevisar att det är något alldeles särskilt med dem? Det är alltså inte ett utslag av klubben-för-inbördes-beundrans-syndrom som jag nominerar följande [.....] Som den mat- och julnörd jag är kan jag inte annat än bara älska den här bloggen. Erica dukar upp ett aldrig sinande gottebord av smarriga recept, dryckestips och seriösa provsmakningar, allt kryddat med en god portion humor. Inläggen verkar bara spruta ur denna människa och de är alltid lika bra!
 
 
Ni förstår varför jag känner mig mallig va? Faktum är att jag tycker att vi ska känna oss malliga allihopa. Det som gör det så kul att blogga är ju den här gemenskapen vi har med varandra, och nu pratar jag inte enbart om julbloggare, utan om bloggvärlden i stort. Flera av er känns det ju som om jag känner på riktigt vid det här laget. Dessutom... I verkliga livet kan Jante vara ganska närvarande. Men med bloggen får man ett utrymme där det faktiskt är okej att säga och känna "Kolla vad jag har gjort. Titta vad BRA jag är". Det är inte bara okej - det är så vi SKA göra för att sprida bra saker vidare. För de flesta av oss surfar ju runt för att hitta inspiration. Fina vackra smarta fiffiga galna idéer som vi kan kopiera rakt av eller adoptera och sätta vår egen knorr på. Så till alla er som jag inte nämner nedan: ta åt er ändå. Och keep up the good work!
 
Ni var ju som sagt några som fick kliva åt sidan förra gången. Det kommer det fortfarande att vara folk som får göra, men nånstans dras gränsen, och i detta fall dras snöret vid siffran 5. Håll i hatten, nu kör vi:
 
Reglerna för utmärkelsen är
 
1. Tacka bloggaren som gett dig utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dig den
2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar och berätta det för dem med en kommentar
3. Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg
 
 
 
Amanda, min själsfrände i glöggdimmorna. Nån julig nyhet du är nyfiken på? En bok du funderar på att köpa? Ta en sväng till Amanda, hon har förmodligen testat :-)
 
Anna, en av de julbloggar jag följt längst. Fullt naturligt eftersom hon är en veteran i sammanhanget, hon har julbloggat sedan 2007. Anna pysslar en massa, och bjuder oss läsare på fina bilder och bra beskrivningar. Dessutom: tack Anna för att du tog initiativet till en bloggträff redan i år - för vi vill ju inte vänta längre än nödvändigt

Emelie. För alla vackra foton och den julstämning som omedelbart infinner sig när man tittar in till henne.

Fridolin. Genomtänkt. Vissa bloggare spottar ur sig inlägg, även när de inte har något att säga, men sånt pysslar inte Frida med. Tvärtom. Varje inlägg är välskrivet och genomtänkt. Personligt och reflekterande. Också en blogg som jag följt länge.
 
Sanna: Detta är en mysig julblogg. Bullerbystämning. Personligt. Den känns "på riktigt" och den känns bra i magen. 

Såg förresten att prenumeranterna strömmat till på Bloglovin. I skrivande stund (tisdag kväll just nu, detta är ett  tidsinställt inlägg) är ni 93 stycken. Förra gången jag kikade var det 66 eller nåt sånt. Kul som bara den :-) När ni blivit 100 prenumeranter så ska vi fira det med en tävling!

Kommentarer
Emelie - Emelies Christmas säger:

Åhh herre... Du anar inte så glad jag blir! Du är bara bäst!

Svar: :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-31 | 08:23:59
Bloggadress: http://emelieschristmas.blogg.se
Maries strålande jul säger:

En gåva till dig från mig även om du redan har fått:
http://julen.gladers.net/#post390

Svar: Tack fina Marie!!! Nu blev jag glad. Igen! :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-31 | 08:31:04
Bloggadress: http://julen.gladers.net
Amandas jul säger:

Klart du ska ha en till då ;) Här är till dig: http://amandasjul.blogg.se/2012/october/i-3-your-blog.html

Svar: Nu blev jag nästan lite tårögd! TACK!
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-31 | 11:27:52
Bloggadress: http://amandasjul.blogg.se
Annas Jul säger:

Tack Erica för fina ord! Hoppas på att fortsätta få sprida lite pysselidéer!

Svar: Ja låt inte mig hindra dig :-) bra pyssel i parti och minut är bra skit :-) keep up the good work!
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-31 | 22:35:36
Bloggadress: http://www.annasjul.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback