Cupcakes

Hur är det som? Är ni bra på att baka cupcakes och kanske främst på att dekorera dem? Jag är inte bra på det, men det är väl som med allt annat. Öva, öva, öva!


Bilden har jag lånat ifrån Agneta Olsson och där finns en pedagogisk steg för steg-beskrivning på hur man gör dessa fantastiska skapelser. I kommentarerna finns lite svar på frågor, så glöm inte att läsa dem.
 
Fredag. Äntligen! Denna vecka har varit lite tuff. Mycket på jobbet. Ikväll ska jag ha en riktigt skön kväll i mitt eget sällskap och så ska jag skriva klart söndagens glöggrecensioner. Har suttit och skrivit på den sista (fem sorter) i ett par timmar igår, men sen gick ögonen i kors, så då blev det Hela Sverige Bakar istället.
 
Ha en nu riktigt fin dag!

Kommentarer
Emma says säger:

men vilken söt luciaupcake!

Svar: Visst är den? Vill också kunna göra sånt.
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-09 | 08:39:57
Bloggadress: http://emmasays.se
Therese - Sockenvägens Söta säger:

DIG KAN MAN LITA på!!! Tack för länkarna, å jag har för mig att jag redan sparat ner någon av dem i min mapp "adventsfestrecept" om inte åker de dit bums!
Å till ripan i inlägget nere så var det inte dumt med choklad med havssalt, dina godisar borde göra sig super ihop med en sådan mugg mao ;-D
Dessutom kommer jag på att jag glömt att köpa äppelglöggen, måste iväg på bolaget i dag! I går blev det en slurk av årets årgångsglögg med en skiva citron i, men nästa gång ska jag kasta i ingefära, det är ju givet, varför har jag inte tänkt på det?!?! Massa kramar <3

Svar: Jag var på bolaget idag men den fanns inte på mitt bolag :-( De hade förresten en brochyr om glöggtillbehör, så passa på att plocka den. Ska läsa lite ikväll...
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-09 | 08:42:26
Bloggadress: http://lurans.blogg.se
Sanna säger:

"off-topic": har för mig att du beställde julgranskulor från christmastime uk förra året? Vilket leveranssätt använde de? Det vill säga, fick du hämta ut paketet? Ofta när jag beställer saker från England kommer de först och ringer på dörren (mitt på dagen, när man inte är hemma) och sen tar det några dagar extra innan man får en avi.

Hur lång tid tog det innan du fick det du hade beställt?

Svar: Mmm det var två år sedan jag beställde. Minns inte riktigt, men jag har för mig att det var så som du säger: först försöker de leverera till dörren, men sen får man hämta det nånstans om man inte är hemma.
Vad jag däremot minns är att efter att jag hade tipsat om det på bloggen så var det en annan som skulle beställa. Då levererade de inte utanför de brittiska öarna längre . antar att det var för nära jul och de inte kunde garantera leverans. Så om du ska beställa så rekommenderar jag att du gör det före 1:a advent i alla fall...
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-09 | 09:22:46
Maria säger:

Hej. Tack för kommentaren på min blogg. Vilken fin julblogg du har. Jag sitter och ändrar design hela tiden. Men det är så roligt att ha en julblogg..

Men det enda som inte fungerar för mig är att min julblogg inte kommer fram på julblogg.se.. Har varit i kontakt med han jon men han skrev att jag skulle bara länka "julbloggar.se" och det har jag gjort men det händer inget..

Det kanske är bara mig det krånglar för..

Vill du hjälpa mig..!!

Mvh Maria!!!

Svar: Ska försöka... :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-09 | 13:36:14
Bloggadress: http://mariasjulblogg.blogspot.se
Linda säger:

Väntar med spänning på ditt glöggtest ;)

Svar: Japp. Jag med :-) Måste smaka om några sorter medan jag skriver... Det blir lite konstigt annars eftersom det var en vecka sen. Och igår var jag inte sugen på glögg
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-09 | 17:21:33
Bloggadress: http://julenspyssel.blogspot.com
Emelie - Emelies Christmas säger:

Jag vill gärna vara bra på att dekorera :P

Svar: Det vill jag med. Men verkligheten lämnar en hel del att önska på den fronten...
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-10 | 14:18:00
Bloggadress: http://emelieschristmas.blogg.se
Fröken Nattfrost säger:

Jag har alldeles för lite tålamod för att dekorera dem fint. Brukar mest smeta på massa kelt, och sedan äta upp dem. ;)

Svar: Haha jag är lite som du på den punkten :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-10 | 15:12:10
Bloggadress: http://www.nattfrost.se
Tomtenissan säger:

En av mina stora intressen är tårtbakning och främst då dekoration. Men hinner oftast inte med det till jul eftersom det är så mycket annat att göra då. Men kanske ska försöka hinna med nåt i år.

Svar: När ska du börja visa alster på bloggen då? :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-10 | 15:48:40
Bloggadress: http://tomtenissansjul.blogg.se
Tomtenissan säger:

Sv: Jadu...vi får väl se om det kommer upp något :) Men nu blev jag rejält sugen på något juligt så jag kommer nog baka några cupcakes snart.

Svar: Ser fram emot resultatet :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-10 | 17:27:09
Bloggadress: http://tomtenissansjul.blogg.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback