Frukost när den är som bäst

Jag är defekt. På vardagarna har jag dubbla väckarklockor, men vaknar ändå oftast i panik runt halv åtta. Då har väckaren ringt i en och en halv timme. På helgerna däremot... Då kan jag vakna av mig själv strax efter sju. Tur att man är tjurig och kan somna om :-)  

Idag vaknade jag runt kvart i åtta. Men av någon underlig anledning kände jag för att kliva upp. Strålande sol, varmt väder. Skickade ut fläsket för att röra på sig lite, sedan hem för en mysfrukost på uteplatsen.



Det där med att röra på sig förresten... Under åtta veckor har jag följt Therese och hennes strävan efter kilometrar. Har varit sugen på att haka på, men varit förkyld, för trött, haft hosta, det har regnat och diverse andra ursäkter. Jag är väldigt bra på ursäkter ska ni veta!

Men nu har jag faktiskt varit ut på de första två passen. Ett går och ett idag. Kan inte säga att det var skönt på något sätt, konditionen är inte vad den borde vara. Å andra sidan har konditionen aldrig någonsin varit vad den borde vara, så det är ju inget konstigt.

Men det är motiverande läsning. Att följa hennes förvandling från soffpotatis till en sån som längtar ut på en runda. Wish me luck, om några veckor kanske jag också är där!?


Kommentarer
Helen säger:

Jag kör också de passen;) Har klarat av vecka fyras två första pass och det går bättre och bättre! Ska bli spännande att se hur det kommer att gå i fortsättningen, ska bli spännande att följa dig också!

2012-05-20 | 20:47:55
Bloggadress: http://helenspysselpapp.blogspot.com
Erica AKA Tomtens Dotter säger:

@Helena: Skönt att höra flera som säger att det blir lättare - det underlättar!

2012-05-20 | 21:00:44
Bloggadress: http://tomtensdotter.blogg.se/
Therese - Sockenvägens Söta säger:

Du kommer att förvandlas du med. Jag är/var soffpotatis numero uno tidigare, men nu när jag är sjuk så klättrar jag bokstavligen på väggarna för att jag vill ut och "beta av" mina pass... Har inte varit ut sedan i torsdag och det känns, trodde väl ALDRIG att jag skulle längta ut. Är i det stadiet att jag nu dricker glögg i ett fåfängt försök att bli kry och kunna ta en runda i morgon kväll ;-D

Och bra tips med den lilla väskan ovan, perfekt då man ska ut å springa ju! KRAM

2012-05-21 | 19:38:39
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback