Twelve days of tjugohundratolv

Här sitter jag i min ensamhet och är lite småfull... Vi har nämligen haft lite personalfest idag. Avdelningens fyra grupper samlades för en "aktivitet följt av något att äta och dricka". Aktiviteten bestod av att bejaka vår konstnärliga ådra och måla 2012 i bilder.



I januari hoppas jag på lite snöflingor. Februari är mörk, lång och... mörk (ja jag vet. Men den KÄNNS lång. Mentalt sett den längsta månaden på hela året). I mars börjar solen att återkomma och man vill stå mot en husvägg, känna solen värma och äta årets första Piggelin. I april är det påsktuppar överallt. I maj är det grönt och fint och jag börjar promenera allt mer efter vattnet.
Juni... Då är det Sweden Rock, därav döskallen. Juli, vatten och bikini.
I augusti börjar tomaterna att mogna
I september börjar löven få vackra färger, och i oktober har de blivit ännu vackrare.
November är mörk och trist - tills adventsljusstakarna dyker upp i slutet av månaden och sen är det december och då kommer tomten.

Kommentarer
Marie/Underbara Juletid säger:

Härligt att du fortfarande uppdaterar!

2012-01-12 | 21:31:55
Bloggadress: http://julen.gladers.net
Linda/Candygirl säger:

Men du - det där var ju jättefint... den ska du väl spara va?

2012-01-12 | 21:35:31
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Therese - Sockenvägens Söta säger:

Här är februari den kortaste och intensivaste kalasmånaden, både bogge å luran fyller år och så är det ju alla hjärtans dag, så det är en månad fylld med förväntan, nästan som en minirepris på december å julen - inte mig emot :-D KRAM!

2012-01-13 | 08:11:34
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
Erica AKA Tomtens Dotter säger:

@Marie: Ja, just nu har jag lite för mycket att skriva om för att lägga ner... Jag sitter för tusan och gör tidsinställda inlägg till nästa november bara för att de inte är lagom i tiden just nu haha



@Linda: Tack! Jag håller mig på den självkritiska sidan och är nöjd med idén, men inte lika nöjd med utförandet...



@Therese: Ja då blir det ju en annan sak. Och det där med Alla Hjärtans Dag är en stor flopp i mitt liv... Förra året var jag för första gången i mitt liv utrustad med en pojkvän i februari. Tänkte att i år.. 2011 blir det valentine! För att vara singel den 14:e februari suger. Men jag kom på att en sak suger mer: och det är att vara tillsammans med någon som avfärdar det hela som kommersiellt dynga och klargör att "det där ägnar vi oss inte åt!"

2012-01-13 | 20:49:15
Bloggadress: http://tomtensdotter.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback