På't igen bara!

Det har varit lite tyst i några dagar nu. Det har varit lite fullt upp... Idag är det tisdag. Det är jämn vecka. Det betyder att jag har lekt keramIca igen. Det bor så mycket idéer i huvudet just nu, och jag hinner inte riktigt skriva ner allt. Det är kanske tur - annars skulle jag nog behöva säga upp mig och flytta in i verkstaden.


Bilden är ifrån förra gången när jag påbörjade en skål. Idag när jag kom på plats hade den genomgått första bränningen, skröjbränningen. Skålen glaserades och står just nu i brännugnen för andra gången. Det ska bli så spännande att se det färdiga resultatet nästa gång :-)

Jag hann dessutom påbörja två nya projekt idag. Ett kan jag inte berätta om då det är en custome made överraskning. Men det andra kan jag snacka om vitt och brett, och det tänker jag göra NU.

Våningsfat är något jag gillar. Spana in här, här och här till exempel. En annan sak som jag gillar är snöflingor. Jag brukar alltid överdosera snöflingor när jag gör kort och lådor och annat pyssel (förmodligen därför jag är så dålig på att göra påsk- och sommarpyssel...). Nu ska jag kombinera de båda i ett våningsfat. Får se om det blir med två eller tre våningar. Jag har i alla fall börjat på ett utav faten idag. To be continued...


Kommentarer
B-M B säger:

Alltid lika roligt att läsa vad du pysslat med, ser med spänning fram mot resultatet, kram på dig!

2012-01-31 | 22:20:44
Therese - Sockenvägens Söta säger:

Åhhh det låte som om det kan bli ett superläckert våningsfat ju!!! Du har verkligen MASSOR av bra idéer :-D Och vilken bra kommentar du skrev, smack på liksom. Och det är skrämande att politikerna inte gjort en samhällsanalys av detta beslut, borde vara kriminellt att vara så trångsynta å kortsiktiga i sitt tänk då man är folkvald :-/ KRAM

2012-02-01 | 07:39:13
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
Linda säger:

Det måsteju bli ett fint fat till nästa jul... ser fram emot att se resultatet.

2012-02-01 | 08:39:43
Bloggadress: http://www.candygirl.nu/
julstugan säger:

Blir säkert ett hel läckert våningsfat.

2012-02-01 | 16:28:13
Bloggadress: http://julstugan.blogspot.com
Leo säger:

Mmmm, men den som monterade upp ett brutalfult lysrör alldeles ovanför en vackra kakelugnen, har denne fått något straff än? Jag röstar på källarvalvet på vatten och bröd.

2012-02-02 | 07:37:34
Bloggadress: http://leoscookie.wordpress.com

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback