För protokollet...

...vill jag meddela att julen är undanstädad. Eller nästan i alla fall. Gardinerna ligger på hallgolvet som en påminnelse om det som var. Nu är det ljusa färger och riktiga lampor som gäller. I förmiddags sken solen och jag upptäckte att snödropparna har skjutit massvis med skott - eller vad det nu heter när man pratar om lökar...

Nu snöar det. Stooora fina lapphandskar. Det har snöat i sju minuter och marken är helt vit, eftersom snöfallet desutom föregåtts av minusgrader i en massa timmar. Är det inte typiskt???

Jaja, känner jag den stockholmska Kung Bore rätt så är allt borta imorgon.

Angående bloggen: Finns det ett liv efter jul? Tja, jag fortsätter ett tag till, har ju inte ens skrivit om julklapparna ännu. Det blir knappast dagliga uppdateringar, men som sagt: ett tag till hänger jag i :-)

Nu ska jag stryka köksgardiner medan jag tittar på skidor. Sen ska jag försöka bege mig iväg till affären och inhandla mat och säsongens första tulpaner. Jippi :-)
Ikväll ska jag ta en bloggrunda, det har jag inte gjort på nästan en vecka - jag har helt enkelt inte haft tid.

Vi ses!

Kommentarer
Marie/Underbara Juletid säger:

Det tycker jag är en stor fördel med bloglovin att man kan se de som uppdaterat även efter julen.

Själv går jag här hemma och njuter av ledigheten, vi har inte städat undan julen ännu men det känns helt klart som att julen är slut (även om jag precis har druckit lite glögg och ätit pepparkakor)

2012-01-05 | 17:06:39
Bloggadress: http://julen.gladers.net
linda säger:

Bra att du inte bara klipper...jag gillar ju din blogg. Blir så länge till dec. annars. Blev det inget tidningsreportage?



Ny myser vi av sista långhelgen.



2012-01-05 | 22:51:03
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Erica AKA Tomtens Dotter säger:

@Marie: Jadu... Med ditt späckade höstschema hoppas jag verkligen att du tar vara på ledigheten och softar och njuter! Det känns som att du förtjänat det!



@Linda: Tack fina du! Och jag gillar din med, men det tror jag att du vet! Angående expressen så var det på juldagen...

2012-01-08 | 00:21:01
Bloggadress: http://tomtensdotter.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback