Ahhh internet!

Godmorgon så här dan före dan! Det är kallt och snöigt och precis som det ska vara på julen. Hur har ni det som? Ligger ni i fas? Här tar vi det rätt lugnt faktiskt. Bara myser. Igår kläddes julgranen och idag blir det en sväng till en kompis och snusa bäbis. 
 
Igår gjorde jag något nytt: Västerbottensmör. Smaskigt som bara den och väldigt enkelt: Riv 500 gram västerbottenost och blanda med 500 gram mjukt smör, 1 dl neutral matolja och 1 tsk flingsalt. Blandas enklast genom att ta på sig gummihandskar och gegga med händerna... Gott som bara den! Det låter kanske som en stor mängd, men det funkar utmärkt att frysa också. Så det blev en ganska stor burk till kylen, en lagom skål till morgondagens julbord och två mindre burkar till frysen. SÅÅÅÅ gott! Testa vettja :-)
 
KRAM!

Kommentarer
Katarina säger:

Men, åh så gott! Kram

Svar: Supergott, Kram
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-12-23 | 11:27:39
Bloggadress: http://hovkonditorn.blogspot.com
Linda/Candygirl säger:

ja vi är i fas... Tjälknölen ligger i ugnen. Jag ska griljera skinkan i eftermiddag. Och så ska jag köpa vita tulpaner här snart...
Provsmakning och uppesittarkväll... Weee...

Glöm inte kika in på julradio.se i kväll. Jag har skickat in sång i år igen. Vet inte om den kommer med , har inte fått nån bekräftelse, men utifall att..!!

Svar: Härligt! Här är det strax dags för traditionsenlig provsmakning av skinkan...
Hoppas att du kommer med ikväll. Ska försöka titta in, är inte hemma, så jag har inte kontrollen över datorn.

STOR KRAM och en riktigt GOD JUL till dig och din familj!!
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-12-23 | 11:33:12
Bloggadress: http://www.candygirl.nu

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback