Tydligen trendigt med kaffeglögg...

...för det är inte bara Blossa som kör med kaffe i år. Läste nämligen att Herrljunga också lanserar kaffeglögg i år. Eller närmare bestämt kaffe och choklad. Kommer tydligen att komma både som lättglögg och som starkvinsglögg. Kravmärkt dessutom, vilket så klart är toppen.

Vad säger ni? Låter kombinationen kaffe, choklad och glögg bättre än enbart kaffe och glögg? Jag kommer att undvika dessa i alla fall, jag har så svårt för chokladglögg, kan knappt känna lukten av den. Chokladglögg är sedan ett par år tillbaka helt portförbjudet hos mig!



Bilden till vänster har jag lånat från 1911 Glögg
Bilden ovan lånade jag från Allt Om Mat/Gunillas vin. Det var även där jag hittade informationen om den nya Choklad och Mocka Mocca & Choklad. Om ni läser kommentarerna så besvarar hon frågan om vilken som var godast, Herrljunga eller Blossa.

Förresten: Såg just att lättglöggen heter Choklad & Mocca medan starkvinsglöggen heter Mocca & Choklad. Antar att det därmed smakar mer kaffe om starkvinsglöggen...


Edit, lite senare: Hmm... Lättglöggen fanns redan förra året. Surfade nämligen runt lite på 1911 Glögg (vilket var snabbt gjort - synnerligen informationslös sida) och produktbilden lades ut redan förra hösten. Någon som har smakat denna? Dock fanns inte minsta lilla info om starkvinsnyheten.

Kommentarer
Alexandra - kärlek på tallrik säger:

Åh, kunde det inte bara ha varit choklad, kaffe är verkligen inte min grej...Haha, fantasifullt att bara vända på namnet - inte! ;)

2011-09-23 | 22:47:25
Bloggadress: http://daedalsmat.sajto.se
Tomtens Dotter säger:

Alexandra: Är du ute efter chokladglögg så finns det ju flera att välja på... Dufvenkrooks har både starkvin och lättglögg :-)

2011-09-23 | 22:50:08
Bloggadress: http://tomtensdotter.blogg.se/
Linda säger:

Svar: Såklart. Det här var en fredagsmiddag som vi uppskattade grymt.



dessutom tror jag kaffeglögg kan bli gott. Men så gillar jag ju kaffe också...

2011-09-24 | 00:03:57
Bloggadress: http://www.candygirl.nu/
Evasleva säger:

Hej!!! :)

2011-09-24 | 12:33:02
Bloggadress: http://evaslevablogspot.com
Therés säger:

Varför tycker du inte om chokladglögg?



Jag älskar all glögg :)

2011-09-25 | 12:27:31
Bloggadress: http://bakomfoten.blogg.se/
Tomtens Dotter säger:

Linda: Jo, att gilla kaffe underlättar nog :-) :-)



Evasleva: Hej :-)



Therés: Ja du... Mest dålig timing. Min förra kombo värmde lite chokladglögg samtidigt som jag var precis tillfrisknad från en magsjuka, men fortfarande i det där stadiet när mat varken får smaka eller lukta. Så jag förpassade mig raskt ut på uteplatsen och satt där i typ en timme (i december!!) tills den värsta lukten försvunnit från lyan. Sen dess kan jag inte ens känna lukten. Synd, för innan det tyckte jag att det var rätt okej

2011-09-25 | 13:22:16
Bloggadress: http://tomtensdotter.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback