Nya julgranskulor, någon?

Förra året var mitt första år med en STOR julgran. Underbart. Äntligen fick jag shoppa massvis med julgranskulor, utan att begränsas av att de skulle ha en maxstorlek på 4 cm. Så här i efterhand kanske shoppingen gick överstyr - när jag packade undan roade jag mig med att "inventera" mitt julgranspynt. 333 st pumlor, polkagriskäppar och annat kul.

Eller som exet lite småsyrligt påpekade när jag hade klätt granen: Man kan fortfarande se lite grönt, ska det vara så?

Bästa julgranskuleshoppingen hittade jag på en engelsk webbutik: Christmas Time UK. Här kan du hitta julgranskulor i regnbågens alla färger. Glas eller plast? Välj själv! Blanka, matta, glittriga, dekorerade? Det hittar du. Vill du ha andra saker än kulor? Visst, det finns det med. Enkelt att söka, då man antingen kan söka utifrån vad man letar efter (exempelvis julgranskulor...) eller utifrån ett visst färgtema (så hittar man allt från kulor och glitter till bordsdukar och servettringar i just det färgtemat). Om det är just julgranskulor du letar efter så finns det dessutom en Bauble Search. Fyll i färg, storlek, matt, blankt osv, sen är det bara att söka. Det enda sökkriteriet jag saknade var material på kulan. (jag som varken har husdjur eller barn vill så klart ha glaskulor i första hand)

Några av fjolårets fynd.

Hyggligt snabb leverans, men viktigast av allt när man beställer ömtåliga varor: Det var fantastiskt bra packeterat. En enda kula hade gått sönder, vilket jag anser vara fullt acceptabelt - jag menar det hade ju kunnat hända på vägen hem från Åhlens också.

De har inga uppgifter på sidan om vad frakt kostar till Sverige - helt enkelt för att det är svårt för dem att uppge. Man gör en beställning, och sen mailar de och talar om vad frakten för just DIN beställning kostar. Sen bestämmer man om man vill genomföra köpet. Helt ok system! Jag fick hem en låda som var ungefär 80x80x80, och det gick på ca 180 kronor i frakt. Toppen tyckte jag.

Vill dock lägga in en liten varning: Jag gjorde min beställning tidig november. En månad senare tipsade jag Cissi/Christmas Carol om sidan. När hon skulle beställa kunde de inte längre leverera utanför Storbritanien. Antar att det var för att de inte kunde garantera leverans innan jul. Nu står det återigen att de levererar utanför de brittiska öarna. Så om ni ska beställa: Gör det i god tid!

Det finns så klart en massa annat kul där. Just nu har jag förälskat mig i dessa servettringar. Vill ha! Om ni inte visste det sedan tidigare så har jag dille på snöflingor. Jag tänker mig en "frostig" dukning med vit linneduk, silvriga "underläggstallrikar", nån form av ljusslinga på bordet, vita linneservetter med nedanstående servettringar i silver och helst en kruka med en vitsprayad kvist med trollhassel...



Kommentarer
Therese - Sockenvägens Söta säger:

Halsen blev dessvärre inte bättre - dock humöret ;-D Glögg är liksom aldrig feller KRAM!

2011-09-28 | 15:37:49
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
Therese - Sockenvägens Söta säger:

Halsen blev dessvärre inte bättre - dock humöret ;-D Glögg är liksom aldrig feller KRAM!

2011-09-28 | 15:37:49
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
Linda/Candygirl säger:

Haha.. ja det var någrastycken. Kul att se att fler än jag kallar det för pumlor. Får alltid kommentar om det när det är jul och jag presenterar årest julpumla.

2011-09-28 | 17:00:54
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Tomtens Dotter säger:

Therese: Det är väldigt sällan fel med glögg :-)



Linda: Klart att det är pumla. Med tjockt L. Jag är ju norrlänning jag med :-)

2011-09-28 | 22:24:54
Bloggadress: http://tomtensdotter.blogg.se/
Fröken Nattfrost säger:

Oj, oj... farlig sida det där!

2011-09-29 | 06:42:02
Bloggadress: http://nattfrost.blogspot.com/
Anonym säger:

Ohhhhhhh tack tack tack - det är heeeelt perfekt!! Blir så glad o tacksam att du delat m dig av länken t christmastimeuk - LOVE IT!!! Här ska SHOPPAS!!! O billigt!! Jihooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)



KRAM,

Sanna

2011-10-23 | 18:18:13

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback