Ikväll (o)roar jag mig med...

...att tvätta kläder. Suck. Det är sååå tråkigt, så jag hoppas att ni skickar MASSVIS med hejarop om hur duktig jag är. Deal?

Ja jag vet. Ni måste också tvätta. Men vi har alla såna sysslor som vi hatar, såna som görs av bara farten utan att man tänker på det, och sånt som faktiskt är helt ok att utföra.

Jag tycker till exempel att det är helt okej att diska. Är ganska frusen av mig, så det är rätt skönt att stå med händerna i varmvatten och blaska lite. Det är inte kul, men jag blir varm = bra skit serru. Dammsuga och torka golv är också rätt okej. Och att skrubba diskbänken tills dess att den skiner... Där skulle jag till och med kunna sträcka mig så långt som att säga att jag gillar att göra det! Men jag hatar att tvätta. Eller framför allt att få in den rena tvätten i garderoben igen.


Message to my mother:

Från och med nu ska jag bara köpa kläder där tvättrådet är enligt följande. Och naturligtvis välja att följa den sista delen av tvättrådet. Är det okej?

Jag älskar dig, puss


Kommentarer
Helena - Hellys Jul säger:

Heja heja heja, åh vad duktigt du är. Hurra hurra, det går som en dans!



Så, känner du peppen??! Men att tvätta är bland det tråkigaste! Städa i hemmet, där ser man resultatet på ett annat vis. Förutom rena kläder så är det en tvättkorg som blir tom i slutändan. Och vi har fyra våningar ner i källaren till tvättstugan... Oj vad jag klagar...



Älskar tvättrådet! :) Inte min mor kanske då... Men din mamma verkar snäll, kan hon ta ett byk till ;)

2011-09-28 | 17:41:08
Bloggadress: http://hellysjul.blogspot.com
Linda/Candygirl säger:

Heja heja friskt humör

snart doftar tvätten som den bör!



jag har inget emot att tvätta och hänga. däremot är det trist att packa ihop den rena tvätten. Men det går. Samma handla. boring, boring. Men det är ÖKENtrist att packa upp.



Men tråkigast av allt är STÄDA TOAN. Blä.. ändå MÅSTE jag skura den en gång i veckan. Jag KAN bara inte slarva där. Hur trist det än är.

2011-09-28 | 20:55:55
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Linda/Candygirl säger:

Förresten är stryka lika tråkigt som städa toan. men jag stryker aldrig. Bara gardiner - nån gång per år. Och maken och bus skjortor ibland. (nej dom gör inte det själva.!)

2011-09-28 | 20:56:49
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Linda säger:

Heja heja! Nu har du väl snart fixa klart med tvätten så du kan göra nåt roligare!?!



Håller med dig! Ta hand om tvätten är det tråkigaste som finns. Just nu sitter jag och tittar på torkställningen men det är ju så svårt att ta tag i det sista. Fem dagar sen jag tvättade. Kanske allt är torrt nu...

2011-09-28 | 21:40:33
Bloggadress: http://livetifoton.blogspot.com/
Mamma säger:

Det blir lite långt att köra tvätten, men jag har inga problem att tvätta, men städa är JÄTTETRÅKIGT bläää. Men det har du väl märkt, puss o godnatt.

2011-09-28 | 21:50:47
Elin säger:

Jag tycker det är kul att tvätta - att sortera, tänka ut hur man ska tvätta, hänga upp. =0)

2011-09-28 | 21:57:43
Bloggadress: http://lillastuga.blogspot.com
Tomtens Dotter säger:

Helena: Klart att jag känner peppen! Gjorde det hela mycket lättare :-) Bra analys där. Motsatsen är att dammsuga hallen under vintern - när man dragit in en massa grus, och det rasslar när man dammsuger. Då riktigt HÖRS det hur mycket nytta man gör.



Linda/Candygirl: Tack för heja-ropen! Och på rim dessutom? Du är grym bruden! Packa upp matvaror är inte så jobbigt tycker jag. Men jag antar att det är skillnad - jag handlar åt mig själv och bär hem maten från affären, dvs det blir inte så mycket att ta hand om. Strykningen håller jag fullständigt med om, och jag tillämpar samma princip som dig = stryker bara gardiner.



Linda/Livet i bilder: Tack för stödet. Jo, dina kläder är nog torra nu. Därmed inte sagt att du måste göra något åt dem redan :-)



Mamma: Puss du är bäst.



Elin: Du bor inte i närheten av Solna möjligtvis? Är du anställningsbar?? :-)

2011-09-28 | 22:34:33
Bloggadress: http://tomtensdotter.blogg.se/
Alexandra - kärlek på tallrik säger:

Jag tycker inte heller det är sådär överdrivet kul att tvätta, jag är bara så orolig över om jag sorterat rätt hela tiden! Perfekt med sådana tvättråd, vad enkelt det blir då på en gång ;)



Vad fint av dig att fråga vart jag fortsätter - för visst gör jag det ;) Jag jobbar för fullt på att sätta upp min nya blogg då jag inte ens kommer in på min gamla längre =( Kom förbi om du vill, det är så tomt där utan mina besökare <3

2011-09-29 | 01:23:34
Bloggadress: http://karlekpatallrik.wordpress.com
jennygsjul säger:

Haha rolig bild! :P



Tack för tipset om julmarknader i stockholm! =)

2011-09-30 | 12:06:16
Bloggadress: http://jennygsjul.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback