Älskade tomtegubbe

Min favorittomtegubbe. Han är SÅÅÅ rolig att måla. Min och min förresten. Det är Karros tomtegubbe om vi nu ska peta med detaljer. En Magnolia som kom för några år sedan. Jag är inte jätteförtjust i Magnolia, tycker tyvärr att det mesta ser mer eller mindre likadant ut. Men denna är ett undantag.

 

Det är i alla fall inget fel med kvaliteten på bilderna jag tar med mobilen. Förutom att jag måste ta reda på om den går att vitbalansera...

Vanligtvis målar jag mina motiv med akvarell. Men när jag ska måla mycket rött kör jag fast totalt. Tycker det är så svårt att få till en BRA röd färg som inte blir blaskig. När det är dags för tomtegubbar plockar jag fram mina ProMarkers. Blir så skön, djup färg med dem.

Vad jag använt tomtegubben till? Det får du se senare ;-)


Kommentarer
Linda säger:

Jag har aldrig provad/fastnat för det där med stämplar. Verkar finnas så många fina.. men jag använder som regel bara ett motiv en gång så då gör jag figuren själv istället... men det tar ju lite tid det.

2011-10-09 | 18:22:05
Bloggadress: http://www.candygirl.nu/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback