Pimpade adventsljus

Igår påbörjades Operation:Adventsljusstake lite smått. Jag köpte ju ljusdekor på Panduro för en massa veckor sedan, men det tog en väldans lånt tid för mig att få fart på shoppingnerven igen och förse mig själv med fyra lämpliga ljus. Men nu är det gjort.



Det var himla smidigt
. Dekoren består av en sorts "klistermärken" skulle man kunna säga. Men utan klister. Man lägger dekoren i blöt i ljummet vatten i ca 30 sekunder. Pillar bort märket från arket och placerar den på ljuset. Medan märket fortfarande är blött kan det flyttas runt på ljuset. Och så måste man se till att stryka bort luftbubblorna.

Det var absolut inga svårigheter att få fast dem på ljuset. Det som var klurigast var att få märkena att sitta i samma höjd...

Och så här ser det ut i närbild:



Nu återstår det bara att klura ut hur resten av adventsljusstaken ska bli. Nån form av band ska knytas på ljusen. Grön mossa. Sen är det frågan om jag ska det stora eller det lilla fatet i år. Om jag har det stora får jag plats med alla mina Skansenprylar. Om jag tar det lilla får jag fortfarande plats vid köksbordet.

Alla dessa val...

Ha en skön fredag!

Kommentarer
Amandas jul säger:

Vad snyggt! Duktig du är :)

2011-11-11 | 08:14:42
Bloggadress: http://amandasjul.blogg.se/
Therese - Sockenvägens Söta säger:

Åhh så snyggt, undra just om den där texten finns i svart elelr grått? Måste kika in på panduro tror jag :-D

2011-11-11 | 08:26:33
Bloggadress: http://lurans.blogg.ses
Anna säger:

Det var verkligen snyggt! Tackar och bockar för inspirationen :)

2011-11-11 | 12:02:48
Bloggadress: http://palandetmotskogen.blogspot.com/
Lisa (the spirit of christmas) säger:

Sv: Tack för informationen och för att du gillade designen! Nu är det ett stort fel som ingen verkar vilja ta på sig på min blogg, har dock testat min absolut första julblogg och den verkar funka på alla ställen! Ska bara testa den på julbloggar.com också.. funkar den där, hänvisar jag er till den adressen istället. Bökigt men nödvändigt, man vill ju att det ska funka. Börjar bli nådigt less när bloggarna ska jävlas! :P

2011-11-11 | 16:30:58
Åsa säger:

Åh, det där var jättefint! Nu vill jag också göra så :-)

2011-11-11 | 18:53:08
Bloggadress: http://nuardetjuligen.blogspot.com
Linda säger:

Åh vad snyggt. Jag är på jakt efter ca 20 cm höga ljus som bara har en diameter som värmeljus - alltså typ 4,5 cm. Alla är fem eller grövre och dom passar inte staken jag köpt. har hittat på ett ställe på nätet men jag satsar på att hitta i huvudstaden nästa helg... tror jag.

2011-11-12 | 08:54:29
Bloggadress: http://www.candygirl.nu/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback