Lite morgongymnastik någon?

Idag är en seg morgon. Det gjorde nästan ont att kliva upp ur sängen när väckarklockan ringde. Skulle verkligen vilja sova ut, men det får vänta till lördag.

För att pigga upp mig själv valde jag att spana in en gammal YouTube-favorit, nämligen Morgongymnastik med Bertil Uggla. Har du inte sett denna så tycker jag att du ska offra 4 minuter av ditt liv på att se den. Man säger ju att ett gott skratt förlänger livet, så i slutändan blir det säkert +/-0.



Kom igen nu; jaga ut de reumatiska knölarna, ge den välsignade kalaskulan en duvning, stärk energin i knäna, gnugga huvudet med omsorg och list. Sen återstår det bara att släppa fantasin lös i lite fria svikthopp.

Eller så kan man låta bli. Vissa övningar ser rent ut sagt livsfarliga ut. Men att skratta... Det är inte farligt!


Kommentarer
Linda/Candygirl säger:

Ja trött är man nu... mörkt - och REGNIGT. Gräsmattorna har börjat kika fram igen - hallå??? vi hade liksom fått 40cm snö...



Är hemma med halvhängig bus idag. unnar oss det då tempot i skolan är lägre nu än mitt i terminen. Jag har honom under observation idag så får vi se hur läget är i morgon.... (synd bara på innehållet i plånboken)

2011-12-15 | 08:04:36
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Helena - Hellys Jul säger:

Å en gammal klassiker. Jag har sponsrat SATS sedan maj. Har inte nyttjat det en enda gång... De tom ringde och undrade hur jag mådde. Men till våren, då jäklar... Avlade jag ett nyårslöfte nu?? Usch nu outade jag mig som otränad...



Jag fick inte tag i nån Expressen i söndags då jag var bortrest. Hur var det?? Är du rikskändis nu? ;)

2011-12-15 | 10:33:55
Bloggadress: http://hellysjul.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback