Julgransmattan

Förra året skaffade jag mig nya vardagsrumsgardiner. De visade sig senare vara gardinerna från strykhelvetet, men what the fuck, jag ÄLSKAR dem. Problemet med dessa var ju att färgen gör det helt omöjligt att gå till en butik och shoppa en passande matta...

Lösningen kom i form av ett mönster jag hittat i en av fjolårets jultidningar. Jag passade på att hitta passande tyger redan förra julen när jag var hos mina föräldrar. Började faktiskt klippa, stryka på fliselin och sicksacka kanter redan i januari. Sen tog det stopp. Sen blev det oktober och jag började inse att julen snart är här på riktigt, inte bara i planeringsstadiet... Jag flirtade därför med Tanja, som är betydligt bättre än mig på att sy och så här blev resultatet:



Nu ser detta fruktansvärt omatchigt ut i färgerna, men så är inte fallet. Det är bara det att taft och sammet reagerar helt olika på kamerablixt. I själva verket är det en vansinnigt bra färgmatchning.

Nu har granen en matta under sig, men det är ingen idé att ens försöka fota det. Men snyggt är det. Som fan!

Tack för hjälpen, Tanja!

Kommentarer
Therese - Sockenvägens Söta säger:

Super läcker!!!

2011-12-12 | 07:36:58
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
Linda/Candygirl säger:

Smart...jag gjorde en i vaxduk för några år sen...skulle ha en svart och det var svår att hitta...men jag har en vanlig matta under...både för att få lite mjukare och som extra säkerhet mot ev. läckage.

2011-12-12 | 09:52:52
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Frida säger:

Galet snygg julgransmatta!

2011-12-13 | 19:58:51
Bloggadress: http://fridolinsjul.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback