Gift Wrapping

De senaste åren har trenden med Gift Wrapping börjat få fäste. Kanske inte så att gemene man ägnar tid och möda åt att slå in presenterna fint och på annat sätt än med krusidullade snören som dekoration, men man ser det mer och mer i tidningsinslag, på tv och så vidare.

Även här går det ju alldeles utmärkt att vända sig till Martha Stewart för hjälp.

Bilden här intill är japaninspirerad. Inslagen i tidningspapper, ett annat papper, vikt i flera omgångar, som "bälte" över paketet och sedan ett snöre runt om. Enkelt och väldigt vackert.


Klicka för större storlek

På ovanstående bild har man använt ett enfärgat papper och lekt med snören och band i olika bredder för att skapa ett stilrent paket.


Bilder från Martha Stewart

Som sagt: Hos Martha går det att hitta mycket intressant, på tal om krusidullade snören finns bland annat följande tips på vad man kan göra med vanliga snören.

Kommentarer
Hanneles jul säger:

Tidningsinslag har jag använt 30 år, gjort egna kuvert också ;)

2008-10-29 | 21:07:56
Bloggadress: http://hannelesjul.blogspot.com/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback