Julklappstips: Byggbart, lätt att variera

Skitsmart. Skapa några enkla, grafiska delar i olika storlek och färger som matchar varandra och kan kombineras i oändlighet. Låter egentligen jätteenkelt, men att få ihop det på slutet är nog inte så lätt. Vill visa nån som verkligen lyckats: Milla Of Sweden med serien Changes:

image92Skulle vilja ha lite olika delar i vitt, rött och brunt, så att man kan bygga ihop, bygga isär, variera efter säsong och humör. Fylla med sten. Mossa. Eller godis. Tömma. Fylla med grovsalt, en tomte och en flugsvamp från Skansens glashytta. Tömma. Fylla med något annat roligt. Matcha med gardinerna eller bryta av totalt. You name it.

Tyvärr fanns det inga återförsäljare i Stockholm. Inga i Sundsvall heller (om det hade funnits hade jag tipsat mamma och syster om det). Får ge mig till tåls tills det kommer in i webbutikerna som det länkas till på hemsidan. För jag vill ha. Jag Vill Ha. JAG VILL HA!

Cult Design i köket. Milla Of Sweden i vardagsrummet. Så får det bli. Tänk så enkelt det kan vara att ta beslut ibland. Mamma och syster: Om ni (mot all förmodan, men ändå) förlägger julhandel i Övik eller Umeå så finns det återförsäljare där. Det finns återförsäljare på en massa ställen, bara inte just där jag bor *snyft*

Samtliga bilder i inlägget är lånade från www.millaofsweden.se


image91

Kommentarer
lina säger:

Så himla vackert! Vill ha typ allt:)

2007-11-11 | 20:26:26
Bloggadress: http://linalikesmat.blogspot.com
Hanneles jul säger:

Haha, maria-godiset försvinner ju fort :)

2007-11-11 | 20:35:18
Bloggadress: http://hannelesjul.blogspot.com/
Julkretsen - en blogg om julen! säger:

Jaa, verkligen! :)

2007-11-11 | 20:58:58
Bloggadress: http://julkretsen.blogg.se
Hanneles jul säger:

(kan det har blivit fel mejladress??)

2007-11-12 | 08:24:19
Bloggadress: http://hannelesjul.blogspot.com/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback