Fem frågor om julklappar

Hittade följande på Mer Jul.
Besvara gärna dessa frågor i din egen blogg, tacksam om du skriver en liten kommentar om du gör detta så att jag vet att jag ska spana :-)

1. Vad önskar du dig i julklapp?
Som vanligt: En halv biljett till Sweden Rock Festival. Perfekt eftersom det faktiskt är den bästa tiden på året. Till och med bättre än jul (men julen varar längre). Dessutom: Om man som jag har 50 mil till familjen så är en biljett perfekt att transportera. Väger nada, tar ingen plats.

2. Är det någon julklapp som du får varje år?
Japp. En låda After Eight. Och en bok, men det kanske inte räknas eftersom man får olika böcker varje år. Men det är så skönt att gå och lägga sig på julaftonskvällen med After Eight i ena handen och en ny bok i den andra. På juldagsmorgonen brukar det varken finnas olästa sidor eller After Eight kvar................

3. Vad är den bästa julklappen du har fått?
I vuxen ålder är det ju Sweden Rock-biljetterna. Och en Vinranka-servis. Den var verkligen GULD. Tack mamma och pappa! Bland barn-klapparna var jag nog mest förtjust i Saccosäcken. Så förtjust att jag blev tvungen att köpa en i födelsedagspresent åt systersonen när han fyllde tre nu i våras. Han blev nog lika glad som jag blev en sisådär 20 år tidigare.

4. Vad är den sämsta (om du nånsin fått en "sämre" julklapp)?
Det var inte en dålig julklapp egentligen. Men jag är en jävel på att klämma på paket och lista ut innehållet. Det här året var det en sak som jag för allt i världen inte kunde lista ut vad det var. Jag klämde och klämde, men blev inte klokare för den sakens skull. Och det värsta var att paketet gav ifrån sig ett gny när man tryckte på det. Snacka om huvudbry. När det är dags att öppna julklapparna kastar jag mig så klart över det mystiska paketet. Blir stoppad av mamma som säger att "Nej, du MÅSTE öppna detta före det mystiska paketet." Happ, det är ju bara att göra som mamma säger. I måste-paketet låg det en freestyle (ja jag är gammal). I det mystiska paketet låg det 3 förpackningar med extrabatterier. Skitbra egentligen. Men har man funderat över paketet i två veckor och så ligger det lite batterier där så.... (varför paketet gnydde? inte en susning, men jag antar att det blev nåt läte när paketkartongen gnuggades mot batteriförpackningskartongen)

5. Vad är ditt bästa julklappstips?
Inget universaltips, men rådet är att börja med julklapparna i tid. Chansen är större att du hittar rätt julklapp om du inte stressar runt som en vimsig höna den 23:e december.
Om du promt vill ha ett universaltips så får det bli en personlig almanacka.

Sådärja. Nu är det din tur....

Kommentarer
Linda P säger:

Ahh, skönt att du hittat dina gardiner. Själv har jag nu kommit på att det är fler saker som fattas. The search goes on... Men först får jag nog fylla i din lista ovan...

2007-11-28 | 09:58:20
Bloggadress: http://livinglikelinda.blogg.se
Linda P säger:

Såja, nu finns det att läsa på bloggen...

2007-11-28 | 11:08:24
Bloggadress: http://livinglikelinda.blogg.se
Hanneles jul säger:

En låda After Eight på en natt, det var inte dåligt :)

2007-11-28 | 12:06:45
Bloggadress: http://hannelesjul.blogspot.com/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback